Porro Opleidingen

Porro Opleidingen staat voor de puurheid in de breedste zin van het woord. Wij zijn er om jou de springplank te bieden naar een bestaan als ondernemer. Dit doen we met de beste en nieuwste lesmethodes én cursussen aan te bieden voor jouw NIWO vergunning. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde ondernemers bij elkaar te brengen en willen we daarmee je vrijheid als ondernemer vergroten.

Puur, dat is de Nederlandse vertaling van het Spaanse woord Porro. Porro geeft haar opleidingen zonder onnodige (geld- en tijdrovende) toevoegingen. Dat is puur. Middels onze lesmethodiek schepen we je niet op met onnodige boeken, huiswerk en tig uren aan klassikale les.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt om mee te profiteren van de groeiende economie. Op verschillende terreinen gaat het heel goed met de Nederlandse economie. Onder andere in het transport van goederen en personen. Wij zien echter dat vooral bij mensen die lager geschoold zijn, een moeilijke start hebben gehad op school of later naar Nederland zijn gekomen niet voldoende profiteren van deze groei

Ondanks dat deze mensen veel motivatie en capaciteiten bezitten, moeten ze genoegen nemen met ondergewaardeerd werk of zijn werkloos. Dat is niet goed voor de maatschappij, niet goed voor de mensen zelf en het is ook niet goed voor de economie.

Wat deze mensen missen is de juiste kennis en begeleiding, en dat is precies wat Porro Opleidingen te bieden heeft.

De sleutel tot succes is kennis en de juiste begeleiding!

Daarom heeft Porro-Opleidingen een leer- en begeleidingstraject ontwikkeld die er vooral op gericht is om deze groep te helpen.

Aan de andere kant zien we dat het transport van goederen en personen al sinds 2009 te kampen heeft met een tekort aan vervoerders en chauffeurs.

Daarom staan wij van Porro-Opleidingen voor een nóg betere economie, een betere maatschappij, én welvaart voor iedereen!

Bekijk het aanbod van Porro opleidingen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834