Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen

Wij zijn Nederlands grootste onafhankelijke IT-opleider met bijna 40 jaar ervaring. Het delen van kennis zit in ons dna en inmiddels hebben we al meer dan 500.000 mensen opgeleid tot IT-professional. Het is onze missie om Nederland (nog) slimmer te maken.

Ons portfolio

We bieden meer dan 300 actuele cursussen in de meest actuele IT-vakgebieden.  

Deze vakgebieden zijn:  

  • Business & IT 
  • Cloud 
  • Data 
  • Datacenter 
  • Development 
  • Digitale vaardigheden 
  • Open source 
  • Persoonlijke vaardigheden 
  • Security 
Vijfhart is opleidingspartner van o.a. Microsoft, Red Hat, Amazon Web Services, Oracle, EPI en DASA. Onlangs (1 september 2023) ontvingen we van Red Hat de prestigieuze European Partner Of The Year Award. Daar zijn we natuurlijk heel trots op. 

Voor een groot deel van onze cursussen is een certificering mogelijk. De examens worden afgenomen door onafhankelijke externe certificeringsorganisaties. Ook goed om te weten: bij Vijfhart hebben we veel cursussen die zo populair zijn, dat ze altijd doorgaan.  

Onze kwaliteit 

Wij vinden het belangrijk wat anderen van onze kwaliteit vinden. Uit het meest recente klanttevredenheidsonderzoek onder Nederlandse IT-opleiders, uitgevoerd door Stichting cedeo (rapport juli 2023), blijkt een consistente kwaliteitswaardering voor onze cursussen, docenten en services. Vijfhart wordt gewaardeerd met een 9.5 voor onze maatwerkcursussen en voor onze open rooster cursussen ontvingen we een 9.8. Hiermee zijn we drie jaar achtereenvolgens de best gewaardeerde IT-opleider van Nederland. Mede mogelijk gemaakt door onze klanten! Wij zijn als opleider ook NRTO-gecertificeerd.

Onze lesvormen 

Bij Vijfhart geven we klassikaal les, d.w.z. met een docent voor de klas. De meeste cursisten kiezen ervoor om fysiek bij de cursus aanwezig te zijn, vanwege de directe interactie met de docent en de overige cursisten. Ook is het mogelijk om de cursus online te volgen. Betreft het een meerdaagse cursus, dan is er de mogelijkheid om de cursus fysiek en online met elkaar te mixen (hybride).  

Naast klassikaal is er ook Vijfhart-Flex (voorheen: persoonlijk begeleid). In tegenstelling tot klassikaal, bepaalt de cursist met Vijfhart-Flex zelf de startdatum en de verdere indeling. De cursus kan online worden gevolgd of fysiek door o.a. gebruik te maken van de flexplek in ons opleidingscentrum in Nieuwegein. Wat de cursist ook kiest, met Vijfhart-Flex staat er altijd een docent op afroep klaar.  

Tot slot bieden we ook de mogelijkheid om een cursus als e-learning te volgen (zonder docent).  

Bekijk het aanbod van Vijfhart IT-Opleidingen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834