NCOI Opleidingen

Ontdek de grootste opleider van werkend Nederland

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Met die missie is NCOI Opleidingen 25 jaar geleden gestart en daar houden ze zich vandaag de dag nog steeds mee bezig. Dankzij een unieke onderwijsmethode en maximale flexibiliteit behalen hier jaarlijks 20.000 werkenden een erkend MBO-, HBO- of Masterdiploma. En met ruim 1.250 opleidingen en trainingen in vrijwel elk vakgebied mag NCOI zich met recht de grootste opleider van werkend Nederland noemen. Lees hieronder meer over deze samenwerkingspartner van Opleiding.nl.

Unieke onderwijsmethode

Voor mensen met een drukke baan en een druk privéleven is flexibiliteit van groot belang. Het volgen van een opleiding moet namelijk wel in je leven passen. Daarom heeft NCOI Opleidingen een unieke onderwijsmethode ontwikkeld waarbij maximale flexibiliteit en praktijkgericht onderwijs centraal staan. Alle opleidingen en trainingen zijn zo ontwikkeld dat ze uitgaan van jouw behoefte en uitstekend te combineren zijn met je werk en je privéleven. Op die manier is een diploma behalen naast je baan haalbaar.

Praktijkgerichte aanpak

NCOI Opleidingen is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht onderwijs. Want jouw werkpraktijk is altijd het uitgangspunt van de opleiding. Dat betekent dat je alleen datgene leert wat er in de praktijk toe doet. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met oefeningen, cases en opdrachten die gericht zijn op je eigen werk. Zo leer je meteen de theorie in de praktijk te brengen en zie je vrijwel direct resultaat. Daarnaast wissel je bij klassikale bijeenkomsten ervaringen uit met medestudenten, waardoor je van elkaar kunt leren. Zo koppel je voortdurend de theorie aan de dagelijkse praktijk.

Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je studeert

Een opleiding volgen kan qua tijd een flinke investering zijn. Dan is het wel zo fijn dat je zelf kunt bepalen hoe, waar en wanneer je studeert. Bij NCOI bepaal je zelf of je je opleiding klassikaal, via e-learning of in de Virtual Classroom wilt volgen. Je kunt kiezen uit bijeenkomsten doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag en hebt de keuze uit meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Daarnaast starten alle opleidingen meerdere keren per jaar. Je hoeft dus nooit lang te wachten tot de start van de opleiding. En wil je tijdens je opleiding wisselen van opleidingsvariant? Met de switchgarantie van NCOI kun je per module wisselen van opleidingsvariant zonder daarvoor extra administratiekosten te moeten betalen.

Erkende opleidingen en diploma’s

Alle diploma’s en getuigschriften van NCOI zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen en alle opleidingen voldoen aan strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties. Dit betekent dat NCOI erkende MBO-diploma’s, en bij accreditatie HBO Bachelor en HBO Mastergetuigschriften mag uitgeven. De HBO Bachelor- en HBO Mastergetuigschriften geven recht op de internationaal erkende titels HBO Bachelor en HBO Master. Zo weet je zeker dat je diploma straks ook echt iets waard is.

Gunstige financieringen

Of je nu zelf de opleiding betaalt of dat je werkgever dat gaat doen, voor veel van de opleidingen van NCOI Opleidingen kun je gebruikmaken van interessante fiscale voordelen. Betaal je de opleiding zelf? Dan kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen tot 55 jaar. Ook kun je als particulier jaarlijks maximaal € 15.000,- aan studiekosten aftrekken van je inkomstenbelasting. Dit kan in totaal een belastingvoordeel tot wel 50 procent opleveren. Daarnaast zijn er ook diverse fiscale mogelijkheden voor werkgevers, waardoor het volgen van een opleiding voor jou en je werkgever nog aantrekkelijker wordt.

Hoe hoog leg jij de lat bij NCOI?

NCOI wilt werkend Nederland sterk maken én houden. Wil jij je kennis, vaardigheden en competenties in je vakgebied vergroten? En ben jij liefhebber van een praktijkgerichte aanpak die perfect op jouw privé- en werkleven aansluit? Dan ben je bij NCOI aan het juiste adres. Bekijk het totaalaanbod aan trainingen en opleidingen. En schrijf je vandaag nog in!

Bekijk het aanbod van NCOI Opleidingen

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

  • 088 - 9 390 000