NCOI Opleidingen

Ontdek de grootste opleider van werkend Nederland

De slogan ‘Hoe hoog leg jij de lat?’ zal je vast bekend in de oren klinken. En dat is niet zo gek. We hebben het hier namelijk over de slogan van de grootste opleider van werkend Nederland: NCOI Opleidingen. Ruim 20.000 professionals per jaar halen bij NCOI een erkend MBO-, HBO- of Masterdiploma. En de keuze is reuze! Je kunt kiezen uit meer dan 1.250 professionele trainingen en opleidingen. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer over deze samenwerkingspartner van Opleiding.nl.

Praktijkgericht aanbod voor werkenden

De meest complete programma’s voor werkenden vind je bij NCOI. Of het nu gaat om een training, praktijkopleiding, deelprogramma, MBO- of HBO-opleiding of een volledige Master: bij NCOI vind je de studie die bij jouw leerdoelen past. Daarnaast kun je bij NCOI altijd rekenen op een praktijkgerichte aanpak die afgestemd is op jouw werkpraktijk.

Studeren naast een drukke baan

De opleidingen van NCOI voldoen aan de hoogste kwaliteitsrichtlijnen en worden regelmatig geëvalueerd en geactualiseerd. Bevlogen vakdocenten stomen je klaar voor je volgende uitdaging. Daarnaast krijg je professionele begeleiding en ontvang je een erkend diploma na afronding van je opleiding. Je kunt rekenen op maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, ervaren topdocenten en opleidingslocaties door heel Nederland.  Al jaren werkt NCOI met een unieke onderwijsmethode, zodat de studies aansluiten op jouw privé- en werksituatie. NCOI snapt namelijk als geen ander dat er nog een leven naast studeren bestaat. 

Hoe hoog leg jij de lat bij NCOI?

NCOI wilt werkend Nederland sterk maken én houden. Wil jij je kennis, vaardigheden en competenties in je vakgebied vergroten? En ben jij liefhebber van een praktijkgerichte aanpak die perfect op jouw privé- en werkleven aansluit? Dan ben je bij NCOI aan het juiste adres. Bekijk het totaalaanbod aan trainingen en opleidingen. En schrijf je vandaag nog in!

Bekijk het aanbod van NCOI Opleidingen

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

  • 088 - 9 390 000