VK Makelaars & Taxateurs

Wie zijn we en wie geeft de training?

Makelaarstraining.nl is onderdeel van het succesvolle Haarlemse+Amsterdamse makelaarskantoor: VK Makelaars&Taxateurs. Deze training wordt gegeven door Register Makelaar-Taxateur Floris van Kuijeren. SVMNIVO opgeleid, aangesloten bij VastgoedCert (het grootste vastgoedregister), VBO (samen met NVM grootste brancheverenigingen) en het NRVT (register van beroepstaxateurs). Floris heeft een succesvol makelaarskantoor in Haarlem en Amsterdam (VK Makelaars & Taxateurs) en het idee van deze training is ontstaan om eigen makelaars nóg beter en nóg sneller op te leiden om zo direct al als makelaar te kunnen werken en geld te verdienen. Floris is een echte vakidioot en heeft een grote passie voor het ver-Jip-en-Janneken van complexe kennis zodat iedereen het snapt. Dit zorgt er onder andere voor dat de groei van zijn makelaarskantoor flink uit de klauwen aan het lopen is, er meer dan 300 kennisartikelen zijn gepubliceerd over de makelaardij en er zich dagelijks nieuwe klanten aanmelden die het makelaarskantoor vinden via alle soorten kanalen.

Wat doen we?

De training van makelaarstraining.nl is een online cursus waarin je volledig wordt klaar gestoomd om aan de slag te gaan als makelaar. Het grote verschil met reguliere makelaarsopleidingen is dat je daar enkel theorie leert en niet de praktijk. Grote kans dat jij besloten hebt om het roer om te gooien en makelaar te willen worden, maar niet eerst 3 jaar wilt studeren om aan de slag te gaan. Je wilt NU starten met werkzaamheden als makelaar en er nog voor betaald worden ook. Klopt dat? Dan is deze cursus wat jij nodig hebt om over 2 weken al aan de slag te kunnen als makelaar. We leren je hier namelijk alles dat jij in de dagelijkse praktijk moeten weten als makelaar. Praktijk staat hier boven theorie.

Hoe zit dat met een diploma?

Allereerst moet je snappen dat van vak makelaar een ‘vrij beroep’ is er je hier geen diploma voor hoeft te hebben. Voor meer info, zie ook dit artikel. Van ons krijg je ook geen diploma. Wat wij wel doen is je altijd adviseren (ook in de training) om als je eenmaal werkt als makelaar en het bevalt je, om je wel in te schrijven voor ene reguliere makelaarsopleiding. Maar pas als je werkt als makelaar en niet eerder. Je leert namelijk veel beter de theorie als je al werkt in de praktijk. En om te kunnen werken in de praktijk heb je wel eerst praktische kennis van het vak nodig. En juist dat laatste leren we je hier.
Waar bestaat deze cursus uit?
Deze cursus bestaat uit 31 lessen, vele handige werkdocumenten en artikelen en natuurlijk alle kennisquizzen waarin jij het geleerde gelijk kan oefenen.

Waar kun je ons vinden?

Je bent van harte welkom om ons te bezoeken op ons kantoor in Haarlem op de A. Hofmanweg 5A.
Voor wie is deze training?

  • Voor iedereen die makelaar wil worden of beginnend makelaar is
  • Voor iedereen die vastgoed en/of makelaardij interessant vindt
  • Ook voor iedereen die twijfelt over wat hij/zij wil gaan doen in vastgoed

Wat doet deze training?

  • Je wordt in heel korte tijd klaargestoomd om aan de slag te gaan als makelaar
  • Je leert zonder omweg direct wat je echt moet weten om te verkopen, aankopen, verhuren en aan te huren
  • Je krijgt meteen alle mogelijke werkdocumenten in bezit waarmee je aan de slag kan (offertes, werkprocedures, artikelen als naslagwerk, etc.)

Waarom deze training?

  • De makelaarswereld is een aardig beschermde wereld waar nieuwe toetreders niet snel makkelijk tussen komen en geholpen worden
  • Er is ontzettend veel vakjargon, uitzoekwerk en praktische ‘must-knows’ die je niet leert bij een reguliere makelaarsopleiding
  • Je kan door deze training sneller aan de slag bij een makelaarskantoor in loondienst of als ZZP-er.
  • Leren blijf je altijd in dit vak, maar hiermee start je met 5-0 voorsprong waardoor je veel beter jezelf kan ontwikkelen

Heb je nog vragen?

Onze collega Kim zit klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Mail naar kim@vkmakelaars.nl of bel kim op 06-83820708

Waarom ook al weer deze cursus doen?

Kans op eerste baan maximaliseren

Omdat je het makelen in praktijk leert, vergroot je enorm je kans op jouw eerste baan als startend makelaar…

Waarde toevoegen

Je leert in de cursus tips, trucs en over valkuilen die van onschatbare waarde zijn in je makelaar carrière…

Voorsprong creëren

Je begint door het doen van deze cursus met 10-0 voorsprong op andere startende makelaars…

Praktische kennis

Op makelaar scholen leer je puur de theorie maar nul komma nul de praktijk. Die praktijk leer jij juist in deze cursus. We leren je alle nodige praktijkkennis, op een superleuke en begrijpelijke manier. Kennis=succes in dit vak!

Maximaal leren

Er worden meer dan 90 handige werkbestanden en artikelen verstrekt (van verkoopvoorstellen, werk procedures, belscripts en checklijsten) die het werk ongelooflijk voor efficiënter maken. Door de kennisquizzen die je er in het lesprogramma zitten leer je heel effectief het geleerde gelijk in praktijk te oefenen.

Springplank

Normaal ben je jaren bezig om dit vak onder de knie te krijgen. Deze cursus is een ENORME SPRINGPLANK om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen en de fundering zo goed neer te leggen dat je uit gaat groeien naar de beste in jouw vak!

Bekijk het aanbod van VK Makelaars & Taxateurs
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834