Primaned Academy

Project Controls

De Primaned Academy leidt op in Project Controls met thema’s rond de planning (applicaties), risico, kosten, claim en meer. Project Controls, in het Nederlands vrij vertaald als projectbeheersing, is een vakgebied dat internationaal sterk in opkomst is. Bedrijven richten zich steeds meer in als matrixorganisatie en werken projectmatig. Om doeltreffend projecten te kunnen beheersen is een strategie nodig en hierbinnen is het analytisch opleiden van medewerkers essentieel.

Integrale aanpak

Project Controls behelst onder andere het plannen van werk binnen een tijdsperiode. Daarnaast kunnen resources worden ingepland. Bij een verandering moet geanticipeerd en bijgestuurd kunnen worden. Eventuele risico’s hebben effect op de haalbaarheid van de projectdoelstellingen, en daarmee ook op de planning. Onze opleidingen hebben een integrale aanpak wanneer het aankomt op beheersing. Hierbij dienen de omliggende kennisgebieden als uitgangspunt. Immers, effectief Project Controls is een inspanning van een heel team.

Ons opleidingsaanbod

De opleidingen Scheduling Engineer, Senior Scheduling Engineer, Project Risk Expert en Project Controls Manager kunnen als geheel opleidingstraject gevolgd worden. Het is ook mogelijk om losse opleidingen te volgen afgestemd op eigen behoeftes. Onze modules richten zich op noodzakelijke competenties voor een Project Controls Professional. De opleidingen zijn samengesteld door academici, die naast docent ook werkzaam zijn als consultant, in samenwerking met onze eigen engineers en adviseurs projectbeheersing. Op deze manier hebben we praktische, theoretisch onderbouwde, pragmatische opleidingen ontwikkeld.

Meer informatie

Het opleidingsaanbod en agenda zijn te vinden op www.primanedacademy.com. Mocht je vragen hebben over de opleidingen of specifieke leerwensen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen voor advies.

Bekijk het aanbod van Primaned Academy
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834