Leslokaal 10A

Bij Leslokaal 10A vindt u een ruim aanbod aan Adobe, Microsoft 365 en Microsoft Office trainingen gegeven door een ervaren trainer. Trainingen worden klassikaal gegeven in ons leslokaal of online via Teams te volgen. Alle trainingen worden ondersteund met uitgebreid naslagwerk.  Persoonlijke begeleiding en ruimte voor vragen vinden we erg belangrijk, daarom werken we met kleine lesgroepen van maximaal 8 personen.

In Den Dungen, net onder Den Bosch vindt u ons nieuwe leslokaal, waar iedereen een ruime werkplek heeft en goed zicht op het demonstratiescherm heeft! Tijdens de training ontvangt u theoretische lesstof afgewisseld met oefeningen. Door het zelf uitvoeren van deze oefeningen zullen alle handige functies uit de software beter blijven hangen. Met het naslag werk, kijkt u na de training eenvoudig alle lesstof nog eens na.

Bij alle trainingen in ons leslokaal is een lunch, koffie, thee en fruit inbegrepen. Aan het eind van een training ontvangt u een certificaat van deelname, hiermee heeft u een mooi bewijs van de opgedane kennis. Ons leslokaal is op de begane grond, rolstoelvriendelijk en heeft gratis parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Heeft u vragen of is er twijfel over het instapniveau van de training, neem gerust contact met ons op. We helpen graag om de juiste training voor u te vinden.

Wilt u met meerdere collega’s een training volgen? We verzorgen ook incompany trainingen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk het aanbod van Leslokaal 10A
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834