Onderwijs en pedagogiek

De komende jaren neemt het aantal vacatures in het onderwijs toe, onder andere door de vergrijzing. Vooral in de Randstad en de grotere steden is er volop...

Lees verder >

De komende jaren neemt het aantal vacatures in het onderwijs toe, onder andere door de vergrijzing. Vooral in de Randstad en de grotere steden is er volop werk te vinden in deze branche. Het onderwijs is continu in beweging. Met name technologie heeft...

Lees verder >

De komende jaren neemt het aantal vacatures in het onderwijs toe, onder andere door de vergrijzing. Vooral in de Randstad en de grotere steden is er volop werk te vinden in deze branche. Het onderwijs is continu in beweging. Met name technologie heeft veel impact op de manier van lesgeven. Blijf daarom op de hoogte via diverse trainingen en opleidingen.  

...
Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

Top 5 opleidingen

2 MBO Pedagogiek en Kinderpsychologie

€ 2.589,00
MBO-programma
9 maanden

3 Post Bachelor Leesspecialist

€ 3.672,00
Post Bachelor
6 maanden

4 HBO Didactische Werkvormen en Vaardigheden

€ 3.210,00
HBO-programma
6 maanden

5 MBO Onderwijsassistent niveau 4

€ 6.674,00
MBO Niveau 4
24 maanden

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Onderwijs en pedagogiek

De komende jaren neemt het aantal vacatures in het onderwijs toe, onder andere door de vergrijzing. Vooral in de Randstad en de grotere steden is er volop werk te vinden in deze branche. Het onderwijs is continu in beweging. Met name technologie heeft veel impact op de manier van lesgeven. Blijf daarom op de hoogte via diverse trainingen en opleidingen.  

Basisonderwijs PABO

Als juf of meester heb je een grote invloed op de ontwikkeling van kinderen, want een kind brengt maar liefst een derde van zijn of haar tijd op school door. Als docent heb je daarom een belangrijke rol. Vergroot je kennis om het leerproces van kinderen op de basisschool te versterken.

Meer over opleidingen binnen Basisonderwijs PABO

Lerarenopleiding Voortgezet Onderwijs

Wil jij aan de slag als leraar in het voortgezet onderwijs? Dan is een Lerarenopleiding Voortgezet Onderwijs de juiste keuze. Leermethodes en -systemen hebben een flinke transitie ondergaan en er zijn nieuwe vakken bijgekomen. Over welk vak zou jij jongeren iets willen bijbrengen?

Meer over opleidingen binnen Lerarenopleiding Voortgezet Onderwijs

Bij- en nascholing Onderwijs

Voor sommige kinderen ligt het tempo op school te hoog. Zij hebben wat extra tijd en aandacht nodig om dit bij te kunnen benen, bijvoorbeeld in de vorm van huiswerkbegeleiding. Kun jij kinderen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen?

Meer over opleidingen binnen Welzijn


Onderwijsmanagement

Onderwijsmanagement wacht een mooie, maar ingewikkelde taak. Leidinggeven in het onderwijs vraagt om inzicht in didactiek, opleidingskunde en onderwijsmanagement. Daarnaast is het belangrijk dat jij je continu blijft ontwikkelen en meegaat in de veranderingen. Denk aan leerlinggestuurd onderwijs, digitalisering en de rol van de leraar. Zorg dat jij up-to-date bent.

Meer over opleidingen binnen Onderwijsmanagement

Pedagogiek

Iedere tijd brengt andere opvoedkundige uitdagingen met zich mee. Tegenwoordig kijken kinderen vaker naar schermen en bewegen ze minder. Social media brengt digitale groepsdruk met zich mee, waar je als ouder of pedagoog niet altijd zicht op hebt. Hoe spring jij in op deze ontwikkelingen?

Meer over opleidingen binnen Pedagogiek

Opleidings- en Onderwijskunde

Het onderwijs is continu in beweging. Digitalisering brengt grote vraagstukken met zich mee en er is steeds meer behoefte aan leerlinggestuurd onderwijs. Hoe kunnen professionals uit het onderwijs het beste omgaan met deze uitdagingen? Is jouw kennis als opleider up-to-date?

Meer over opleidingen binnen Opleidings- en Onderwijskunde

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000