Juridisch

De meeste organisaties kunnen niet meer zonder juridische specialisten. Zij toetsen nieuwe arbeidsvoorwaarden, beoordelen klachten, schrijven verweren...

Lees verder >

De meeste organisaties kunnen niet meer zonder juridische specialisten. Zij toetsen nieuwe arbeidsvoorwaarden, beoordelen klachten, schrijven verweren en doen onderzoek naar een patent. De expertise van juristen of juridische afdelingen speelt een grote...

Lees verder >

De meeste organisaties kunnen niet meer zonder juridische specialisten. Zij toetsen nieuwe arbeidsvoorwaarden, beoordelen klachten, schrijven verweren en doen onderzoek naar een patent. De expertise van juristen of juridische afdelingen speelt een grote rol in de dagelijkse praktijk. Met een opleiding binnen het vakgebied is hun kennis en kunde altijd actueel. ...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

Top 5 opleidingen

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Juridisch

De meeste organisaties kunnen niet meer zonder juridische specialisten. Zij toetsen nieuwe arbeidsvoorwaarden, beoordelen klachten, schrijven verweren en doen onderzoek naar een patent. De expertise van juristen of juridische afdelingen speelt een grote rol in de dagelijkse praktijk. Met een opleiding binnen het vakgebied is hun kennis en kunde altijd actueel. 

Rechten

Ieder mens krijgt in zijn leven een keer te maken met wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld door schade vanwege een medische fout, een schutting op een erfgrens, inbraken of herhaaldelijk te snel rijden. Op alle terreinen van de maatschappij kom je met het recht in aanraking. Met een goede juridische kennis kun je dan ook alle kanten op. Je leert er alles over in een van de opleidingen binnen het vakgebied Recht. 

Meer over opleidingen binnen Rechten

Sociaal Juridische Dienstverlening

Als professional binnen de sociaal juridische dienstverlening werk je op het snijvlak van het sociale en het juridische domein. Van slachtofferhulp tot reclassering, van arbeidsvraagstukken tot schuldhulpverlening, je hebt direct of indirect impact op het leven van mensen. Met een opleiding binnen Sociaal Juridische Dienstverlening houd jij je kennis up-to-date. 

Meer over opleidingen binnen Sociaal Juridische Dienstverlening

Arbeidsrecht

Door de aantrekkende economie groeit de vraag naar specialisten op het gebied van arbeidsrecht. Wil jij bijdragen aan het welzijn en de bescherming van medewerkers? Kies dan voor een opleiding binnen Arbeidsrecht. Daarmee verdiep jij je kennis én onderscheid je jezelf van je concurrenten. 

Meer over opleidingen binnen Arbeidsrecht

Bedrijfsrecht

De economie groeit en dus groeit ook het aantal nieuwe bedrijven, fusies en overnames. De toenemende concurrentie zorgt bovendien ook voor een toename van het aantal faillisementen. Dat vraagt om professionals met een specialisatie in het bedrijfsrecht. Zorg dat jouw kennis up-to-date blijft met een opleiding binnen het Bedrijfsrecht. 

Meer over opleidingen binnen Bedrijfsrecht

Fiscaal Recht

Ieder jaar veranderen er tarieven en fiscale regels binnen de belastingwetgeving. Bedrijven, organisaties, ondernemers én particulieren krijgen daar allemaal mee te maken. Als professional fiscaal recht adviseer jij hen. Dankzij een opleiding binnen Fiscaal recht ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en houd jij je kennis up-to-date. 

Meer over opleidingen binnen Fiscaal Recht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000