Arbeidsrecht

De economie trekt weer aan waardoor de vraag naar arbeidsrechtspecialisten alleen maar groter wordt....

Lees verder >

De economie trekt weer aan waardoor de vraag naar arbeidsrechtspecialisten alleen maar groter wordt. Door je kennis te verdiepen onderscheid je jezelf...

Lees verder >

De economie trekt weer aan waardoor de vraag naar arbeidsrechtspecialisten alleen maar groter wordt. Door je kennis te verdiepen onderscheid je jezelf van concurrenten én draag je bij aan het welzijn...

Lees verder >

Arbeidsrecht: 25 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (25)

3 dagen Trainingen vanaf € 1.906,65 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 08-11-2023
HBO-programma vanaf Binnenkort beschikbaar STAP
9 maanden Trainingen vanaf € 2.941,55 incl. BTW E-learning STAP
3 maanden Post Bachelor vanaf € 2.233,50 incl. BTW 4 varianten 8 locaties 1e startmoment: 23-09-2023
3 maanden Vakopleiding vanaf € 1.873,50 incl. BTW 3 varianten 10 locaties 1e startmoment: 22-09-2023 STAP
6 maanden Trainingen vanaf € 2.592,64 incl. BTW Dag 15 locaties 1e startmoment: 11-12-2023
6 maanden Trainingen vanaf € 2.684,20 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 13-01-2024
1 dag Trainingen vanaf € 957,70 incl. BTW 2 varianten 4 locaties 1e startmoment: 11-03-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Arbeidsrecht

De economie trekt weer aan waardoor de vraag naar arbeidsrechtspecialisten alleen maar groter wordt. Door je kennis te verdiepen onderscheid je jezelf van concurrenten én draag je bij aan het welzijn en de bescherming van werknemers.

Trends & ontwikkelingen

Het gaat goed met de Nederlandse economie. De mensen krijgen weer vertrouwen in de toekomst en de kans om daadwerkelijk een baan te krijgen wordt steeds groter. Hierdoor groeit ook de vraag naar specialisten op het gebied van arbeidsrecht. Voor bijvoorbeeld het sluiten van nieuwe arbeidsovereenkomsten of wijzigingen van arbeidsvoorwaarden zijn de kennis en inzichten van een gespecialiseerde jurist van grote waarde. Dankzij goed opgestelde contracten genieten werknemers in deze moderne tijd een vergaande bescherming - denk aan bescherming tegen ontslag, recht op uitkering bij ziekte, of recht op een WW-uitkering.

In de juridische wereld is er sprake van groeiende concurrentie. Door de opkomst van  vergelijkingssites, neemt deze alleen maar meer toe. Om klanten binnen te halen moet je je onderscheiden van je concurrenten en een specialisatie binnen de rechten helpt je hierbij. Hoogopgeleide gespecialiseerde zzp’ers uit de juridische sector zijn steeds meer in trek bij kantoren die gebruikmaken van een flexpool bestaande uit juristen met verschillende specialisaties.

Zowel het groeiend aantal banen als de noodzaak om je te onderscheiden als jurist spreken voor een specialisatie in het arbeidsrecht. Maak jezelf onmisbaar, draag bij aan het welzijn en de bescherming van de werknemer, en word professional in het arbeidsrecht!

Populaire opleidingen binnen Arbeidsrecht zijn:

Professional Master Arbeidsrecht

Meer weten over arbeidsovereenkomsten, wijziging van arbeidsvoorwaarden, collectief arbeidsrecht, ontslagrecht en de invloed van Europees recht op het Nederlands arbeidsrecht? Dan is de Professional Master Arbeidsrecht de juiste opleiding voor je. De kennis die je in dit programma opdoet pas je direct toe aan de hand van cases en praktijkopdrachten.

Post Bachelor Arbeids- en Sociaal Recht

De Post Bachelor Arbeids- en Sociaal recht geeft een breed overzicht van de actuele en meest belangrijke onderwerpen op het gebied van arbeids- en sociaal recht. Actuele thema’s zoals de wet DBA, arbeidsovereenkomstenrecht en sociale zekerheid komen uitgebreid aan bod. Ook maak je een analyse over het beleid van jouw eigen organisatie.

HBO Arbeidsrecht

Tijdens deze opleiding van twaalf maanden duik je dieper in alle thema’s rondom arbeidsrecht. Dit praktische programma zorgt er bijvoorbeeld voor dat je ontdekt hoe de ideale arbeidsovereenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer eruit ziet. En waar de potentiële valkuilen kunnen zitten. Ook leer je hoe je een reorganisatie in goede banen kunt leiden. Kortom, een mooie route naar jouw volgende carrièrestap.