Vanaf

€ 537,25 incl. BTW

Duur

4 maanden

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Studie informatie

Studiemethode en begeleiding

Toelatingscriteria

De opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen op het gebied van criminaliteit, de preventie ervan, de maatschappelijke impact en de leer van het straffen. Ook is deze beroepsgerichte cursus een echte aanrader voor iedereen die werkzaam is op het terrein van security, beveiliging en rechtswetenschappen.

Na afloop van de opleiding ben je op de hoogte van de verschillende vormen van criminaliteit. Je kunt de juiste middelen inzetten bij het bestrijden van criminaliteit en adviseren over de preventie en bestrijding van criminaliteit.

Er gelden geen specifieke eisen voor toelating tot de opleiding Criminologie.

 

Criminologie (LOI)

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI - Opleidersscore 7,8

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.