Wet Aanpak Schijnconstructies PE

Praktijkgerichte training - 1 dag

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In 1 dag volledig op de hoogte van de Wet aanpak schijnconstructies (WAS)? In deze training verdiep je je in de actuele thema’s die spelen. Denk bijvoorbeeld aan de ketenaansprakelijkheid voor loon. Wat houdt dit precies in? En wat wordt bedoeld met de verplichting tot uitbetaling van het volledige minimumloon? Dit en meer komt aan bod in deze praktijkgerichte training.

Aanpak

In deze training verdiep je je in de Wet aanpak schijnconstructies. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte van alle wijzigingen in wet- en regelgeving die relevant zijn voor jou als payrollprofessional.

De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

Vervolgtrainingen

  • Alles over Cao's PE
  • Updatesessie Salarisadministratie PE

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 86 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Jij hebt als payrollprofessional direct te maken met de Wet aanpak schijnconstructies (WAS). Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

 

Wet Aanpak Schijnconstructies PE

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.