Certified Cloud Security Practitioner (CCSP®)

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze CCSP®-training wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van informatiebeveiliging in de context van cloudoplossingen zoals SAAS, PAAS en IAAS. Na afronding van de training heeft u kennis van de 6 CCSP®-domeinen en kunt u deze in de praktijk toepassen. Zo bent u optimaal voorbereid op het internationale CCSP®-examen van (ISC)2.

Voor wie

Deze training is zeer geschikt voor enterprise architects, security administrators, systems engineers, security architects, security consultants, security engineers, security managers en systems architects.

Voorkennis

Voor deze training wordt vooraf geen specifieke security kennis vereist.

Officieel erkend

Deze training wordt uitgevoerd door een (ISC)2 Accredited Training Center. Tijdens de training maakt u gebruik van het officiële studiemateriaal van (ISC)2. U bent hierdoor altijd verzekerd van het meest up-to-date studiemateriaal.

Aanpak van de training

Het actuele programma van deze klassikale training biedt u alle denkbare informatie met betrekking tot informatiebeveiliging in de cloud.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Het trainingsprogramma van CCSP® wordt continu geactualiseerd en aangepast aan de hand van de laatste informatie over de onderstaande 6 specifieke werkdomeinen:

  • Architectural Concepts & Design Requirements
  • Cloud Data Security
  • Cloud Platform & Infrastructure Security
  • Cloud Application Security
  • Operations
  • Legal & Compliance
  • Proefexamen

Examen en certificaat

Na het volgen van deze training kunt u deelnemen aan het officiële examen. Deelnemers kunnen zichzelf hier op ieder gewenst moment voor aanmelden (zie de website van PearsonVue). Het examen is niet inbegrepen bij deze training.

Na succesvolle afronding van het CCSP2-examen kunt u uw titel CSSP2 bij ISC2 aanvragen. Om CCSP2 gecertificeerd te worden moet u, naast het behalen van het CCSP2-examen, beschikken over 5 jaar werkervaring in informatietechnologie, waarvan 3 in informatiebeveiliging en 1 jaar in één of meer van de 6 werkdomeinen. Alle informatie over de certificeringseisen vindt u op de site van ISC2 (www.isc2.org).

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Totaal: € 3.250,-

Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw

Certified Cloud Security Practitioner (CCSP®)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.