Certified Agile Tester

Praktijkgerichte training Agile Tester

Opleider

Computrain

Prijs

€ 0,00

Niveau

Trainingen

Duur

Inschrijven
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
 • 088 - 9 390 000
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Steeds meer organisaties stappen over van de traditionele watervalmethode naar een agile ontwikkelmethode. Wilt u graag weten welke eisen een agile omgeving stelt aan de testaanpak, de kennis en vooral ook aan de vaardigheden van de testprofessional? Dan is deze training echt iets voor u!

Voor wie

De training is gericht op degenen die in de praktijk betrokken zijn bij software testen en een beter inzicht willen verkrijgen in de toepasbaarheid daarvan binnen een agile context. Bijvoorbeeld in de rol van testers, testcoördinatoren en testmanagers die werkzaam zijn of gaan werken in agile projecten. Daarnaast is deze training geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de testactiviteiten binnen agile projecten zoals managers, scrummasters en ontwikkelaars.

Voorkennis

Het wordt aanbevolen dat u in het bezit bent van een ISTQB® Certificate in Software Testing op Foundation Level of het certificaat TMap NEXT® Test Engineer.

Officieel erkend

Computrain voert deze training uit in samenwerking met partner Improve Quality Services, iSQI CAT Accredited Training Provider.

Aanpak van de training

De nadruk ligt op de opbouw van kennis en vaardigheden en op de praktische toepassing daarvan. Het oefenen van de scrumaanpak in teams vormt een belangrijk onderdeel van deze training. De training is daarom ook opgezet als een sprint. U dient zelf een laptop met wifi-verbindingsmogelijkheden mee te nemen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

De training bestaat onder andere uit de volgende onderwerpen:

Dag 1

 • Geschiedenis en terminologie
 • Agile manifesto
 • Principes en methoden

Dag 2

 • Planning
 • Requirements
 • Begroten
 • Strategie

Dag 3

 • Context van de ontwikkelaar
 • Testen en retrospectives

Dag 4

 • Test Driven Development
 • Test automatisering
 • Non-functional testen

Dag 5 Examendag

 • Praktijkdeel
 • Schriftelijk theoriedeel

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘Certified Agile Tester’ van Computrain. Op de laatste dag van de training wordt het examen afgenomen door iSQI. Het examen bestaat deels uit open vragen om de theoretische kennis te toetsen en een praktijkonderdeel voor het toetsen van uw vaardigheden.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleider

Computrain

Prijs

€ 0,00

Niveau

Trainingen

Duur

Inschrijven
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
 • 088 - 9 390 000

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date?
Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Data-talent gezocht op marketingafdelingen

Uit de ‘DM Barometer - De marketeer in 2015’ van DDMA blijkt dat marketingafdelingen snakken naar marketeers die data kunnen omzetten naar informatie en de juiste vragen weten te stellen. De huidige technische infrastructuur en de talent gap op dit gebied zorgen ervoor dat marketingafdelingen onvoldoende toegespitst zijn op de kansen die data biedt.
 
Lees het hele artikel

Nieuwsbrief

Computrain

Vooruit met IT
Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.