Certificeringsprogramma MCSA SQL Server specialisatie C# Programming

specialisatie C# Programming

Opleider

Computrain

Prijs

€ 0,00

Niveau

Trainingen

Duur

Inschrijven
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
 • 088 - 9 390 000
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bent u verantwoordelijk voor het configureren en beheren van een of meer SQL Server-database-omgevingen waarbij ook gebruik wordt gemaakt van C#-applicaties om data te ontsluiten. Dan is dit MCSA-certificeringsprogramma met als specialisatie C# Programming zeer geschikt voor u. Met dit certificeringsprogramma koopt u in één keer de totaalbundel trainingen die opleiden tot de certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): SQL Server, met als specialisatie C# Programming.

Voor wie

Dit certificeringsprogramma is bedoeld voor database administrators, database developers en Business Intelligence-professionals die ook betrokken zijn bij het ontwikkelen van C#-applicaties om data te ontsluiten.

Voorkennis

U beschikt over kennis van en ervaring met het gebruik van Microsoft Windows operating systems en het opzetten en gebruik van relationele databases. Daarnaast heeft u ervaring in het ontwikkelen van C#-applicaties.

Studiemateriaal

Tijdens de zelfstudie beschikt u over actueel e-Learningmateriaal en MeasureUp-oefenexamens. Daarnaast krijgt u de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van de klassikale training.

Op digitaal cursusmateriaal leest u meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain.

Vanaf het moment dat u start, beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u gemakkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de trainingen (alle level 200) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT).

Aanpak van de training

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 3 trainingen, die u goed voorbereiden op de 3 officiële Microsoft-examens. Het certificeringsprogramma wordt verzorgd met digitaal Microsoft Official Courseware. Het is aan te bevelen dat u kunt beschikken over een SQL Server-testomgeving.

Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel trainingen, inclusief:

 • Examens en slagingsgarantie
 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Additionele e-Learning
 • MeasureUp-oefenexamens
 • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
 • 24/7 technische helpdesk
 • Een zeer aantrekkelijke prijs
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Dit uitdagende en waardevolle certificeringsprogramma bestaat uit de volgende 3 trainingen en 3 examens:

Trainingen

 • Querying Microsoft SQL Server (MOC20461)
 • Administering Microsoft SQL Server Databases (MOC20462)
 • Programming in C# (MOC20483)

Examens

 • Querying Microsoft SQL Server (70-461)
 • Administering Microsoft SQL Server Databases (70-462)
 • Programming in C# (70-483)
 • Certificeringsprogramma MCSE Data Platform
 • Certificeringsprogramma MCSE Business ‑‑Intelligence

Examen en certificaat

Na afloop van elke training ontvangt u van Computrain het bijbehorende certificaat. De trainingen in dit certificeringsprogramma bereiden u uitstekend voor op de 3 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. Wanneer u deze examens succesvol heeft afgelegd, bent u MCSA: SQL Server, met als specialisatie C# Programming.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleider

Computrain

Prijs

€ 0,00

Niveau

Trainingen

Duur

Inschrijven
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
 • 088 - 9 390 000

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date?
Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Data-talent gezocht op marketingafdelingen

Uit de ‘DM Barometer - De marketeer in 2015’ van DDMA blijkt dat marketingafdelingen snakken naar marketeers die data kunnen omzetten naar informatie en de juiste vragen weten te stellen. De huidige technische infrastructuur en de talent gap op dit gebied zorgen ervoor dat marketingafdelingen onvoldoende toegespitst zijn op de kansen die data biedt.
 
Lees het hele artikel

Nieuwsbrief

Computrain

Vooruit met IT
Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.