Projectmanagement en scrum

Nieuwe technologieën zoals Internet of Things en artificiële intelligentie drukken steeds meer een stempel...

Lees verder >

Nieuwe technologieën zoals Internet of Things en artificiële intelligentie drukken steeds meer een stempel op projectmanagement. Net als werkwijzen uit...

Lees verder >

Nieuwe technologieën zoals Internet of Things en artificiële intelligentie drukken steeds meer een stempel op projectmanagement. Net als werkwijzen uit de IT-branche, zoals agile en Scrum. In de verwachting...

Lees verder >

Projectmanagement en scrum: 4 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (4)

1 dag Trainingen vanaf € 840,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 05-07-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Projectmanagement en scrum

Nieuwe technologieën zoals Internet of Things en artificiële intelligentie drukken steeds meer een stempel op projectmanagement. Net als werkwijzen uit de IT-branche, zoals agile en Scrum. In de verwachting betere resultaten te kunnen boeken in projecten. Weet jij hoe je als projectmanager hierop in moet spelen?

Trends & ontwikkelingen

Een aantal belangrijke trends zullen de toekomst van het projectmanagement bepalen. De IT-branche is niet langer de enige branche die zich volledig op projectmanagement en scrum richt. Hierdoor verandert de hele zakenwereld.

Denk bijvoorbeeld aan de Agile methodologie. Andere industrieën, zoals marketing, financiën en constructie, zijn al begonnen met het toepassen van Agile. En dat is niet gek, want het is al bewezen dat de Agile methodologie communicatie verbetert en teams in staat stelt om makkelijker met veranderingen om te gaan. Bovendien zorgt Agile voor een hoger rendement. Steeds meer organisaties zullen daarom gaan omschakelen naar Agile. Maar hoe kunnen bedrijven zonder al te veel problemen omschakelen?

Daarnaast spelen technologische ontwikkelingen een belangrijke rol. Zo zullen de meeste kleinere bedrijven worden beïnvloed door het ‘Internet of Things’ en artificiële intelligentie. Dit zal vooral te zien zijn in software voor projectmanagement, maar ook in de rol van projectmanagement zelf. Als projectmanager moet je daarom op de hoogte zijn van dit soort ontwikkelingen. En nog belangrijker, hoe ga je er in de praktijk mee om?

Populaire opleidingen binnen Projectmanagement en Scrum zijn:

Master Projectmanagement

Worden de projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent steeds belangrijker? En wil je uitgroeien tot een succesvolle projectmanager? Deze Masteropleiding brengt je de vaardigheden, kennis en inzichten die je zoekt. Je ontwikkelt je tot een professional op het gebied van strategisch projectmanagement en bent na afronding een waardevolle, breed onderlegde gesprekspartner op alle managementniveaus. Een rol met enorm veel perspectief!

Training Agile Scrum Foundation

Agile en Scrum zijn niet al lang niet meer alleen voor de IT, maar worden in veel verschillende branches gebruik om producten en diensten te ontwikkelen. Wil jij ook op een flexibele, snelle manier producten en diensten ontwikkelen? En wil je dat jouw klanten die als waardevol ervaren? In de Training Agile Scrum Foundation leer je de basisbegrippen rondom Agile en Scrum volgens het Agile principe: ‘De brug bouwen, terwijl je erover loopt.’

Training Introduction to Scrum

De training Introduction to Scrum is een eerste kennismaking met de Scrum-methodiek. In één dag ga je onder vakkundige begeleiding van een ervaren scrum-trainer aan de slag met praktische opdrachten in teams, discussies en hands-on oefeningen. De trainer helpt je om meteen de koppeling te maken naar je dagelijkse praktijk.