Supply chain management

Uitverkochte producten of overtollige voorraden: de nachtmerrie voor iedereen die werkt in Supply Chain Management. Hoe zorg je voor continuïteit tegen...

Lees verder >

Uitverkochte producten of overtollige voorraden: de nachtmerrie voor iedereen die werkt in Supply Chain Management. Hoe zorg je voor continuïteit tegen zo laag mogelijke kosten? Hoe kom je tot een goede voorspelling en planning? Ontdek alles wat er te...

Lees verder >

Uitverkochte producten of overtollige voorraden: de nachtmerrie voor iedereen die werkt in Supply Chain Management. Hoe zorg je voor continuïteit tegen zo laag mogelijke kosten? Hoe kom je tot een goede voorspelling en planning? Ontdek alles wat er te weten valt over het optimaal plannen van een supply chain.

Trends & ontwikkelingen

Nieuwe technologieën...

Lees verder >

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveaus

Vakopleiding (3) In een vakopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

6 maanden Vakopleiding Vanaf  € 2.498,85  incl. BTW
12 maanden Vakopleiding Vanaf  € 3.262,80  incl. BTW

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

12 maanden MBO-programma Vanaf  € 3.345,10  incl. BTW

HBO-programma (7) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

12 maanden HBO-programma Vanaf  € 4.126,85  incl. BTW
3 maanden HBO-programma Vanaf  € 1.979,85  incl. BTW
12 maanden HBO-programma Vanaf  € 3.612,80  incl. BTW
12 maanden HBO-programma Vanaf  € 6.697,35  incl. BTW
3 maanden HBO-programma Vanaf  € 1.679,85  incl. BTW
6 maanden HBO-programma Vanaf  € 3.653,35  incl. BTW
24 maanden HBO-programma Vanaf  € 6.347,35  incl. BTW

HBO Bacheloropleiding (6) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf  € 18.526,45  incl. BTW
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf  € 18.526,45  incl. BTW
NVAO-geaccrediteerd
30 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf  € 13.113,95  incl. BTW
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf  € 16.951,95  incl. BTW
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf  € 18.526,45  incl. BTW
36 maanden HBO Bacheloropleiding Vanaf  € 10.803,00  incl. BTW

Post Bachelor (2) De Post Bacheloropleidingen hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

De Post Bacheloropleidingen hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

3 maanden Post Bachelor Vanaf  € 2.054,85  incl. BTW
6 maanden Post Bachelor Vanaf  € 3.038,35  incl. BTW

Masterclass (1) Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master bij dezelfde opleider? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

3 maanden Masterclass Vanaf  € 3.353,85  incl. BTW

Professional Master (2) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die jij interessant vindt. De Professional Masters van duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

6 maanden Professional Master Vanaf  € 6.516,35  incl. BTW
6 maanden Professional Master Vanaf  € 6.221,35  incl. BTW

(10)

18 maanden Vanaf  € 6.159,00  incl. BTW
6 maanden Vanaf  € 780,28  incl. BTW
1 maand Vanaf  € 513,00  incl. BTW
24 maanden Vanaf  € 3.395,12  incl. BTW
4 maanden Vanaf  € 1.524,00  incl. BTW
4 maanden Vanaf  € 1.387,00  incl. BTW
3 maanden Vanaf  € 438,25  incl. BTW
2 maanden Vanaf  € 831,00  incl. BTW

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Supply chain management

Uitverkochte producten of overtollige voorraden: de nachtmerrie voor iedereen die werkt in Supply Chain Management. Hoe zorg je voor continuïteit tegen zo laag mogelijke kosten? Hoe kom je tot een goede voorspelling en planning? Ontdek alles wat er te weten valt over het optimaal plannen van een supply chain.

Trends & ontwikkelingen

Nieuwe technologieën hebben een grote impact op ons dagelijks leven. Supply chain management wordt beïnvloed door consumententechnologie omdat de manier waarop producten worden geproduceerd, verkocht en geleverd continu anders is.

Denk bijvoorbeeld aan de auto-industrie. Klanten wensen een korte levertijd, terwijl ze bovendien hun auto’s volgens precieze specificaties hebben geconfigureerd. Duidelijk een uitdaging voor supply chain management. Hoe speel je op dit soort veranderingen in?

Aan de andere kant zijn er ook aan de aanbodzijde ontwikkelingen. De manier waarop mensen auto’s kopen is bijvoorbeeld al veranderd door Tesla, die nu met locaties in winkelcentra zonder voorraad werkt. Consumenten kunnen bij een dealer binnenlopen en direct een nieuwe auto meenemen. De concurrentie is hierdoor genoodzaakt om te veranderen.

Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die werken met ‘just-in-time, lean voorraadbeheer’. Het is een flinke uitdaging om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen. Hoe zou jij ervoor zorgen dat je jouw auto’s direct beschikbaar hebt?

Populaire opleidingen binnen Supply Chain Management zijn:

HBO Leergang Logistiek & Supply Chain Management

In de zeer praktische HBO Leergang Logistiek & Supply Chain Management komen alle belangrijke thema’s van het vakgebied aan bod. Zo ontwikkel jij je tot een professional op het gebied van logistiek en supply chain management. Naast een brede basiskennis van logistiek management, verdiep jij je onder andere in ketenkosten, e-logistcs en logistieke efficiency. Je nieuwe kennis en vaardigheden kun je meteen toepassen in de praktijk. Na afloop kun je mogelijk versneld doorstuderen naar de HBO Bachelor Logistiek en Economie van Hogeschool NCOI.

HBO Strategisch Supply Chain Management

Jij bent logistiek manager of logistiek professional en je wilt je inhoudelijke kennis op het gebied van strategische logistiek, supply chains en bedrijfseconomie verder ontwikkelen. De korte HBO opleiding Strategisch Supply Chain Management is dan een goede keuze! Je ontwikkelt je procesmatig denkvermogen en krijgt meer inzicht in bedrijfsprocessen en verbetermogelijkheden. Zo zorg jij voor strategische verbeteringen met een focus op de hele logistieke keten van je organisatie.

MBO Manager Transport en Logistiek niveau 4

Wil jij je graag ontwikkelen tot manager in de Transport en Logistiek? De opleiding MBO Manager Transport en Logistiek niveau 4 biedt je dan uitstekende toekomstmogelijkheden en leidt je op het hoogst erkende MBO-niveau op. Zo verdiep jij je in logistiek management, leveranciersmanagement en inkoop. Ook ga je aan de slag met planning en magazijn- en voorraadbeheer. De opleiding is heel praktijkgericht.