Facilitair management

Kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra: ze zijn nérgens zonder facilitair management. Hoe zorg je ervoor...

Lees verder >

Kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra: ze zijn nérgens zonder facilitair management. Hoe zorg je ervoor dat organisaties en bedrijven optimaal (blijven)...

Lees verder >

Kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra: ze zijn nérgens zonder facilitair management. Hoe zorg je ervoor dat organisaties en bedrijven optimaal (blijven) draaien? Ook als nieuwe technologieën het werkveld...

Lees verder >

Facilitair management: 1 opleiding

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (1)

12 maanden Trainingen vanaf € 6.338,70 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 04-10-2024
Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Facilitair management

Kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra: ze zijn nérgens zonder facilitair management. Hoe zorg je ervoor dat organisaties en bedrijven optimaal (blijven) draaien? Ook als nieuwe technologieën het werkveld veranderen, klanten meer en meer ontzorgd willen worden en beleving bieden steeds belangrijker wordt?

Trends & ontwikkelingen

Facility management is onderhevig aan bepaalde ontwikkelingen. Zo verdwijnen tekorten omdat de economie aantrekt en verschuift de focus van efficiëntie naar kwaliteit. Om hier goed op in te spelen zul je als facility manager na moeten denken over toekomstige trends.

Zo is het voor onze werkomgeving niet altijd gemakkelijk om gebruik te maken van de nieuwste technologieën. De behoefte om deze technologieën in kantooromgevingen te testen zal daarom groeien, net zoals de noodzaak tot experimenteren. Hoe richt je dat het beste in?

Een andere trend is facilitair samenwerken. We hebben lang de focus gelegd op totale uitbesteding. Opdrachtgevers lijken echter moeite te hebben om deze tactiek los te laten, omdat ze graag een bepaalde vorm van controle houden. Tegelijkertijd willen ze graag worden ontzorgd. Weet jij hoe je hier het beste op in kunt spelen?

Bovendien komt de focus binnen kantooromgevingen op ervaring te liggen. Facility management zal zich daarom bezighouden met de vraag hoe medewerkers hun werk en omgeving ervaren. Wil je relevant blijven, dan zul je na moeten denken over de volgende vraag. Hoe zorg je voor de best mogelijke beleving?

Populaire opleidingen binnen Facilitair Management zijn:

Masterclass Facilitair Management

De Masterclass Facilitair Management geeft je alle handvatten die je nodig hebt om facilitair management succesvol in te zetten bij het uitvoering van de bedrijfsstrategie. Je gaat aan de slag met kernthema’s als de inrichting van de facilitaire organisatie, vastgoedmanagement en sourcingstrategie. Met diverse praktijkopdrachten pas de opgedane kennis en inzichten meteen toe in de praktijk. Je diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in de Master of Business Administration (MBA) van NCOI.

HBO Bachelor Facility Management

Als facility manager ben je onmisbaar voor de organisatie. Je bent een echte duizendpoot en zorgt ervoor dat de medewerkers van het bedrijf hun werk goed kunnen doen. De HBO Bachelor Facility Management helpt je om verder te groeien in je rol binnen facility management. Je verdiept je in management en organisatie en in het managen van projecten. Ook leer je over het beheren van informatie en over duurzaamheid en milieu. Kortom, met deze opleiding leg jij een stevig fundament onder je carrière.

MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4

Wil jij je op het hoogst erkende MBO-niveau verder ontwikkelen tot leidinggevende in de facilitaire dienstverlening? Dan is deze opleiding de juiste keuze. Je verdiept je in de belangrijke onderwerpen van het facilitair management. En kunt je opgedane kennis en vaardigheden meteen in in de praktijk gebruiken. Met deze erkende opleiding MBO Facilitair Leidinggevende van NCOI behaal je het officieel erkende diploma dat als standaard geldt in de branche.