Marketing, sales en ondernemerschap

Als je een product of dienst in de markt wilt zetten, ben je er niet met de kwaliteit alleen. Je hebt een businessplan nodig, je wilt het onder de aandacht...

Lees verder >

Als je een product of dienst in de markt wilt zetten, ben je er niet met de kwaliteit alleen. Je hebt een businessplan nodig, je wilt het onder de aandacht brengen van mogelijke klanten en je wilt het natuurlijk verkopen.Tot slot wil je ook dat tevreden...

Lees verder >

Als je een product of dienst in de markt wilt zetten, ben je er niet met de kwaliteit alleen. Je hebt een businessplan nodig, je wilt het onder de aandacht brengen van mogelijke klanten en je wilt het natuurlijk verkopen.Tot slot wil je ook dat tevreden kopers terugkomen of hun tevredenheid doorvertellen. De mogelijkheden hiervoor veranderen voortdurend, net...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

Top 5 opleidingen

1 MBO (Junior) Accountmanager niveau 4

€ 8.618,00
MBO Niveau 4
24 maanden

2 HBO Commerciële Economie - 1 jaar

€ 6.412,00
HBO-programma
12 maanden

3 Algemene Ondernemersvaardigheden (AOV)

€ 3.194,00
Praktijkopleiding
12 maanden

4 HBO Sales- en Accountmanagement

€ 1.683,00
HBO-programma
3 maanden

5 MBO Vakopleiding Retailmanagement

€ 4.035,00
MBO-programma
12 maanden

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Marketing, sales en ondernemerschap

Als je een product of dienst in de markt wilt zetten, ben je er niet met de kwaliteit alleen. Je hebt een businessplan nodig, je wilt het onder de aandacht brengen van mogelijke klanten en je wilt het natuurlijk verkopen.Tot slot wil je ook dat tevreden kopers terugkomen of hun tevredenheid doorvertellen. De mogelijkheden hiervoor veranderen voortdurend, net als wet- en regelgeving. Blijf daarom op de hoogte via diverse trainingen en opleidingen.  

Marketing

Er komen steeds nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om klanten te veroveren. Weet jij alles over branding, influencer campagnes en e-mailmarketing? Ben je op de hoogte van wat consumenten boeit en bindt? Zorg dat je de concurrentie een stap voor blijft door de juiste trainingen of opleidingen te volgen.

Meer over opleidingen binnen Marketing

Sales en Accountmanagement

Je kunt nooit genoeg over verkooptechnieken weten. Leer meer over goede beïnvloedingsvaardigheden, offertes opstellen, het succesvol onderhandelen en het analyseren van het verkoopproces. Jij wilt toch ook meer klanten en meer omzet?

Meer over opleidingen binnen Sales en Accountmanagement

Klantcontact

De klant staat altijd centraal, dat zorgt voor het succes van je bedrijf. Ben je goed in signalen opvangen en wil je graag een boze klant tevreden stellen? Via welk kanaal een klant ook binnenkomt, met deze specifieke opleidingen zorg je altijd voor een effectief en waardevol klantcontact.

Meer over opleidingen binnen Klantcontact

Communicatie

Het imago van je organisatie of bedrijf is cruciaal en als communicatieprofessional heb je daar een grote rol in. Ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op en je moet daar snel op in kunnen spelen, zowel online als offline. Zorg dat je een stevig fundament bouwt met verschillende communicatie-opleidingen.

Meer over opleidingen binnen Communicatie

Retail en Ondernemerschap

Consumenten willen dankzij de online mogelijkheden alles snel snel snel. Als ondernemer moet je van veel markten thuis zijn, zoals inkoop, marketing en financiën. Grijp jij steeds de juiste commerciële kansen? Ontwikkel je vaardigheden in retail en ondernemerschap via gedegen opleidingen.

Meer over opleidingen binnen Retail en Ondernemerschap

Makelaardij

Of je nu een gebouw of woning verhuurt of verkoopt, er komt veel meer bij vastgoed kijken dan alleen de prijs. De belangstelling voor de sociale omgeving en duurzaamheid is groot.

Ben je werkzaam als makelaar, assistent-makelaar of taxateur? Leer dan hoe je deze trends goed kunt benutten met de opleidingen binnen Makelaardij.

Meer over opleidingen binnen Makelaardij

NIMA

Consumenten zijn voortdurend aan het vergelijken en zijn nauwelijks nog vaste klant. Via data en samenwerking tussen afdelingen als marketing en sales kun je hierin toch sturen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via een NIMA-opleiding.

Meer over opleidingen binnen NIMA 

Salestrainingen

Hoewel veel aankopen online plaatsvinden, is er nog steeds een grote rol weggelegd voor een persoonlijke benadering van de klant. Oefen je sales- en onderhandelingsvaardigheden zodat de klant bij jou terecht komt.

Meer over opleidingen binnen Salestrainingen

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000