Online marketing

Werk je als online marketeer? Dan weet je dat online marketing constant in beweging is. Dit vakgebied...

Lees verder >

Werk je als online marketeer? Dan weet je dat online marketing constant in beweging is. Dit vakgebied verandert razendsnel en er komen ook constant nieuwe...

Lees verder >

Werk je als online marketeer? Dan weet je dat online marketing constant in beweging is. Dit vakgebied verandert razendsnel en er komen ook constant nieuwe specialismen bij. Het is dan ook een must om...

Lees verder >

Online marketing: 1 opleiding

Alle filters
Niveau
Opleider
Duur
Filteren

Opleidingen (1)

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Online marketing

Werk je als online marketeer? Dan weet je dat online marketing constant in beweging is. Dit vakgebied verandert razendsnel en er komen ook constant nieuwe specialismen bij. Het is dan ook een must om je te blijven ontwikkelen op het gebied van online marketing, ook als je al jaren in het vak zit. Daarom vind je op Opleiding.nl een breed aanbod online en digital marketingopleidingen op elk niveau.

Wat is online marketing?

Bij online marketing zet je online kanalen in voor het behalen van marketingdoeleinden. Dit is een belangrijk onderdeel van digital marketing, de overkoepelende term voor alle vormen van digitale marketing. Als online marketeer houd je je bezig met verschillende online kanalen, waaronder:

  • de website van je organisatie;
  • zoekmachines, zoals Google en Microsoft Bing;
  • social media, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Wat bijzonder is aan online marketing, is dat je heel gericht kunt communiceren richting jouw doelgroep. Zo zorg je ervoor dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon aankomt. Het loont dus zeker om je met een opleiding online marketing (verder) in dit vakgebied te verdiepen.

Leer de basis van online marketing

Begin je net met online marketing? Dan is het belangrijk dat je een goede basis legt. Dat doe je bijvoorbeeld met NIMA Basiskennis Online Marketing. Met deze opleiding ontwikkel je kennis van alle facetten van online marketing die je nodig hebt als online marketeer. Denk bijvoorbeeld aan online mediaplanning, zoekmachinemarketing, analytics en social media. Bovendien behaal je na succesvolle afronding een zeer gewaardeerd diploma. Wil je liever in korte tijd ontdekken of online marketing iets voor jou is? Kies dan voor de online cursus Online Marketing.

Op HBO-niveau aan de slag met online marketing

Ben je op zoek naar een opleiding voor de online marketeer op HBO-niveau? Ook dan vind je op Opleiding.nl volop mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor HBO Online Marketing en Social Media. Hiermee leer je onder andere hoe je met een sterke online marketingstrategie en de inzet van social media je organisatie nog beter onder de aandacht kunt brengen bij je doelgroep. 

Specialiseer je binnen de online marketing

Heb je al een brede basis gelegd op het gebied van online marketing en wil je je graag specialiseren? Dan heb je de keuze uit heel veel specialistische opleidingen, van een cursus Google Marketing tot de Masterclass Strategische Online Marketing. Met welke specialistische opleiding binnen de digitale marketing ga jij je verder verdiepen?

Meer weten?

Wil je meer weten over onze opleidingen online marketing? Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.