Sales- en accountmanagement

Meer klanten en meer omzet: dat wil elke sales- en accountmanager. Maar hoe realiseer je dat? Door slim...

Lees verder >

Meer klanten en meer omzet: dat wil elke sales- en accountmanager. Maar hoe realiseer je dat? Door slim in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en...

Lees verder >

Meer klanten en meer omzet: dat wil elke sales- en accountmanager. Maar hoe realiseer je dat? Door slim in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en door meer kennis op te doen. Van goede beïnvloedingsvaardigheden...

Lees verder >

Sales- en accountmanagement: 59 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (59)

2 dagen Trainingen vanaf € 1.082,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 03-05-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Sales- en accountmanagement

Meer klanten en meer omzet: dat wil elke sales- en accountmanager. Maar hoe realiseer je dat? Door slim in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en door meer kennis op te doen. Van goede beïnvloedingsvaardigheden tot het opstellen van offertes, van succesvol onderhandelen tot het analyseren van het verkoopproces. Verbeter je sales!

Trends & ontwikkelingen

Contact maken met een (potentiële) klant is nooit zo gemakkelijk geweest als nu. Mobiel bellen, mailen, appen - communicatie wordt steeds eenvoudiger en sneller. Sociale media zoals Facebook en Twitter worden steeds meer vervangen door kortere berichtjes via Messenger of WhatsApp. Mensen bellen minder snel en als bedrijf moet je daar een oplossing voor verzinnen. Geef op je website de mogelijkheid om te chatten, stuur een korte sms in plaats van een ‘ouderwetse’ e-mail. Een langer bericht kan, maar dan via videomail, dé trend van 2018.
Ook als het om organisaties gaat, wordt steeds meer een persoonlijke benadering toegepast. Door aan particulieren een gratis versie aan te bieden van je product, kom je makkelijker binnen bij de bedrijven waar zij werken. Denk bijvoorbeeld aan Dropbox. Door een persoonlijke relatie op te bouwen met werknemers die verantwoordelijk zijn voor inkoop bereik je sneller je doel. Als je je dan ook nog eens richt op organisaties bij wie je de meeste kans maakt om ze als klant binnen te halen, vergroot je de kans op succes. Om te weten welke bedrijven dit zijn moet je erachter komen welke stappen nodig zijn om een klant binnen te halen. Stel jezelf ook de vraag: op welk moment haken de meeste potentiële klanten af? De waarde van je kennis als sales- en accountmanager zal nog lang niet afnemen.

Soorten opleidingen

Hoe vergroot jij je kennis om een persoonlijke relatie op te bouwen met klanten? Bij Opleiding.nl is het aanbod Sales- en Accounttrainingen enorm. Je kunt kiezen voor een kort HBO-programma, maar ook voor een Masterdeelprogramma of bijvoorbeeld een MHBO-opleiding Commerciële economie. Er zijn veel richtingen mogelijk waarbij je ook je studievorm vaak zelf kunt bepalen.