Inkoop, logistiek, kwaliteit en proces

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige...

Lees verder >

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige keten overzien, processen optimaliseren en projecten zo efficiënt mogelijk coördineren. Blijf op de...

Lees verder >

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige keten overzien, processen optimaliseren en projecten zo efficiënt mogelijk coördineren. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van LEAN, Scrum en agile werken. Kies de opleiding die...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

Top 5 opleidingen

1 MHBO Facilitair Management

€ 2.983,00
MHBO
6 maanden

2 MBO Logistiek Management

MBO-programma

3 MBO Logistiek Supervisor niveau 4

€ 8.618,00
MBO Niveau 4
24 maanden

4 MBO Planning en Logistiek

€ 2.545,00
MBO-programma
6 maanden

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Inkoop, logistiek, kwaliteit en proces

Tonnen aan goederen moeten dagelijks gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar gemaakt worden. Daarbij zijn mensen nodig die de volledige keten overzien, processen optimaliseren en projecten zo efficiënt mogelijk coördineren. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van LEAN, Scrum en agile werken. Kies de opleiding die bij jou past.

Transport en Logistiek

De transportwereld is een dynamisch werkveld en staat voor grote uitdagingen. Dagelijks moeten tonnen aan goederen gepland, geladen, gelost, gecontroleerd en verzendklaar worden gemaakt.Hoe moeten de stromen ingericht worden en hoe kan het tekort aan ervaren chauffeurs opgelost worden? Vergroot je kennis over transport en logistiek met een opleiding binnen het vakgebied. 

Meer over opleidingen binnen Transport en Logistiek

Supply Chain Management

De Supply Chain Manager heeft zicht op de gehele keten. Om te voorkomen dat een product is uitverkocht of er overtollige voorraden zijn, moet je goed kunnen voorspellen en plannen. Hoe kun jij zorgen dat alles op de juiste wijze blijft draaien en met elkaar in verbinding staat? Met een opleiding rondom Supply Chain Management vergroot je je kennis.

Meer over opleidingen binnen Supply Chain Management

Procesoptimalisatie en LEAN

De vraag op de arbeidsmarkt naar professionals op het gebied van procesoptimalisatie is groot. Of het nu gaat om onnodig transport reduceren, een teveel aan voorraad terugdringen of voorkomen dat chauffeurs moeten wachten op nieuwe opdrachten. Door optimalisatie zijn gigantische bedragen te besparen. Blijf daarom op de hoogte via diverse trainingen en opleidingen binnen het vakgebied Procesoptimalisatie en LEAN.  

Meer over opleidingen binnen Procesoptimalisatie en LEAN

Inkoop

Je kunt nooit genoeg over inkooptechnieken weten. Je wilt het beste voor de organisatie. Het is dus belangrijk dat jij kan beoordelen welke externe leverancier de juiste partij is. Ook de onderhandelingen spelen een belangrijke rol. En weet jij waar concurrenten zich mee bezig houden? De afdeling Inkoop vraagt om inkopers die hun kennis up-to-date houden en hun vaardigheden blijven ontwikkelen. Volg daarom een opleiding binnen het vakgebied Inkoop.

Meer over opleidingen binnen Inkoop

Facilitaire Dienstverlening

Medewerkers Facilitaire dienstverlening houden, vaak onopgemerkt, een organisatie draaiende. Dat zijn de professionals die zorgen voor het gebouwenbeheer, logistiek en eventuele verhuizingen. Ook hier volgen ontwikkelingen en trends elkaar in rap tempo op. Is jouw kennis up-to-date? Je ontdekt het met een opleiding binnen Facilitaire Dienstverlening.

Meer over opleidingen binnen Facilitaire Dienstverlening

Facilitair Management

Facilitair management zorgt ervoor dat organisaties optimaal draaien. Kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra, ze hebben allemaal behoefte aan sterke professionals op dit gebied. Klanten willen steeds meer ontzorgd worden. Ben jij degene die het allemaal onder controle heeft en hiervoor kan zorgen? Met een opleiding binnen Facilitair Management beschik jij over een gedegen kennis. 

Meer over opleidingen binnen Facilitair Management

Projectmanagement en Scrum

Projectmanagers kunnen dankzij nieuwe technologieën steeds slimmer en efficiënter te werk gaan. Daarnaast willen steeds meer organisaties slagvaardiger worden. De vraag naar het toepassen van agile werken en het toepassen van de Scrum-methode neemt toe. Ontdek hoe hoe jij hier als projectmanager op in spelen met een opleiding binnen Projectmanagement en Scrum.

Meer over opleidingen binnen Projectmanagement en Scrum

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000