HBO-programma Informatiemanagement (NTI)

Vanaf

€ 750,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

HBO Bacheloropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

HBO Programma Informatiemanagement studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.

Toelatingscriteria

Voor het korte hbo-programma Informatiemanagement heb je geen vooropleiding nodig. Je kunt meteen beginnen. Houd er wel even rekening mee dat het programma op hbo-niveau gegeven wordt.

Heb je vragen over het volgen van een hbo-programma? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar!

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk

Je sluit het hbo-programma Informatiemanagement af met een tentamen.

Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je examen wilt doen. Het merendeel van de examens bij NTI wordt dagelijks digitaal op tal van locaties door heel Nederland afgenomen. En als je een keer niet direct voor je examen slaagt, kun je snel weer een herexamen inplannen. Dit biedt jou optimale flexibiliteit! Lees meer over de digitale examens.

Dit programma is onderdeel van een door de NVAO-erkende HBO Bacheloropleiding. Wanneer je het hbo-programma met voldoende resultaat hebt afgerond, ontvang je een certificaat van Hogeschool NTI. Hogeschool NTI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen. 

Je kunt vanuit dit programma verder studeren naar de HBO Bachelor of Business Administration. Je dient dan wel te voldoen aan de toelatingseisen van de HBO Bachelor. Indien je wordt toegelaten ontvang je gegarandeerd vrijstelling voor de gelijknamige module die deel uitmaakt van deze bachelor.

In het studieprogramma kun je zien uit welk vak of welke vakken de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

Bij deze opleiding kun je 8 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

  • Informatiemanagement (8 EC)

    Tijdens deze module leer je data in te zetten om strategische beslissingen te nemen voor je organisatie. Daarmee kom je tot de ontdekking op welke wijze je de data kan analyseren en vervolgens kan inzetten ten behoeve van de klant en je bedrijf. Tegelijkertijd komen ook de ethische aspecten van (big) data in deze module aan bod, zodat je je bewust wordt van alle aspecten rondom data.

In dit korte hbo-programma maak jij kennis met informatiemanagement, met name het analyseren en inzetten van big data. Momenteel kan geen bedrijf meer zonder ICT. Dat vraagt vergaande kennis van informatiemanagement. Informatie stroomt immers door elke organisatie, gebaseerd op vele data en bronnen. Met dit hbo-programma leer je data in te zetten om strategische beslissingen te nemen voor je organisatie. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod: 

  • Gestructureerde versus ongestructureerde big data
  • Databronnen
  • Customer lifetime value
  • Privacy, gegevensbeveiliging en ethiek
  • Soorten big data analytics (verklarende, voorspellende, statistische en dynamische)

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. In deze afgeschermde omgeving heb je contact met je docenten en medestudenten. Hier kun je leerstof interactief oefenen met Memotrainers en proeftentamens, E-modules volgen en kennisclips bekijken. Je vindt er alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren.

Tijdens jouw opleiding krijg je alle studieboeken thuisgestuurd. Handig, zo hoef je niet zelf achter het lesmateriaal aan. Je krijgt kwalitatieve studieboeken die ook bij reguliere hogescholen op de literatuurlijst staan. Deze vakliteratuur is volledig bij het lesgeld inbegrepen.

"Je staat er niet alleen voor tijdens je studie, je kunt altijd met ons, de mentoren, bellen, appen of mailen. Wij helpen je bij niet-inhoudelijke vragen over je studie en denken mee over oplossingen".

Lees meer

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten e-learning variant

Inschrijfgeld
€ 50,-
Examenkosten
€ 100,-
Cursusgeld
€ 600,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 750,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 750,-
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO-programma Informatiemanagement (NTI)

Opleidingsniveau

HBO Bacheloropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.