HR-administratie

Termijnen van contracten in de gaten houden, heldere communicatie met de Belastingdienst, alert zijn op verzuimkosten; een goede HR-administratie is proactief...

Lees verder >

Termijnen van contracten in de gaten houden, heldere communicatie met de Belastingdienst, alert zijn op verzuimkosten; een goede HR-administratie is proactief en betrouwbaar. Hoe houd je de personeels- en salarisadministratie altijd actueel en in lijn...

Lees verder >

Termijnen van contracten in de gaten houden, heldere communicatie met de Belastingdienst, alert zijn op verzuimkosten; een goede HR-administratie is proactief en betrouwbaar. Hoe houd je de personeels- en salarisadministratie altijd actueel en in lijn met de laatste wet- en regelgeving? Vergroot je kennis over HR-administratie.

Trends & ontwikkelingen

Binnen...

Lees verder >

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveaus

MBO-programma (3) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

6 maanden MBO-programma Vanaf  € 1.918,30  incl. BTW
12 maanden MBO-programma Vanaf  € 3.545,10  incl. BTW
12 maanden MBO-programma Vanaf  € 3.545,10  incl. BTW

MBO Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. Je mag jouw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

24 maanden MBO Niveau 4 Vanaf  € 6.836,75  incl. BTW

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

12 maanden HBO-programma Vanaf  € 4.181,85  incl. BTW
12 maanden HBO-programma Vanaf  € 4.116,85  incl. BTW

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

3 maanden HBO Bacheloropleiding Vanaf  € 9.992,01  incl. BTW

(9)

6 maanden Vanaf  € 935,00  incl. BTW
3 maanden Vanaf  € 489,20  incl. BTW
10 maanden Vanaf  € 581,50  incl. BTW
24 maanden Vanaf  € 3.188,00  incl. BTW
3 maanden Vanaf  € 12.827,01  incl. BTW
12 maanden Vanaf  € 5.385,00  incl. BTW

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

HR-administratie

Termijnen van contracten in de gaten houden, heldere communicatie met de Belastingdienst, alert zijn op verzuimkosten; een goede HR-administratie is proactief en betrouwbaar. Hoe houd je de personeels- en salarisadministratie altijd actueel en in lijn met de laatste wet- en regelgeving? Vergroot je kennis over HR-administratie.

Trends & ontwikkelingen

Binnen HR zal je vooral een versnelling zien van automatisering en digitalisering. Vele bedrijven denken binnen vijf jaar (!) geheel geautomatiseerd te zijn. Dit betekent dat de huidige kennis van HR-medewerkers niet meer volstaat. Door middel van microlearning, MOOC’s en AR/VR kun je snel en naar behoren jouw kennis en kunde updaten, zodat je waardevol blijft voor de organisatie waar je werkzaam bent.

Ook zul je steeds vaker meemaken dat er in teams wordt gewerkt. Dit gebeurt nu al, maar veel HR-afdelingen zijn daar nog niet klaar voor, met alle gevolgen van dien. Deze teams zijn vaak nog niet in de HR-administratie doorgevoerd, waardoor er geen bewaking is op de tevredenheid en de productiviteit van de werknemers. Juist nu stress beroepsziekte nummer één is, is het van belang dat HR de medewerkers extra goed in de gaten houdt. Daarbij is het goed om te weten dat de meeste stress wordt veroorzaakt door de organisatie, managers en de digitalisering. Als HR-expert moet je hier rekening mee houden en gebruik maken van de nieuwe metingen die de relaties tussen individuen en teams inzichtelijk kunnen maken. Hiermee kun je ook weer het welzijn en de productiviteit van teams meten en verbeteren.

Het is van belang te beginnen met continue feedbacksystemen, zodat tijdig wordt ingespeeld op eventuele problemen met een team of een medewerker. De jaarlijkse ratings voor de salarisrondes kunnen daarnaast blijven bestaan, maar door continue feedback te geven groeit de medewerker, en dus het team en het bedrijf!

Populaire opleidingen binnen HR-Administratie zijn:

HBO Leergang HRM

Meer inzicht krijgen in personeelsplanning en persoonlijke groei? Dan biedt de opleiding HBO Leergang HRM een perfect programma met kennis van personeelsmanagement, coaching en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeltrajecten en leer je probleemsituaties op de werkvloer oplossen. Bovendien maken we gebruik van actuele literatuur en heb je toegang tot onze online leeromgeving.

MBO Personeelsadministratie

Wil je werken op een personeels- en salarisadministratie bij een leuk bedrijf? Dan is het zaak dat je alles afweet van het gestructureerd organiseren van een personeelsadministratie. Tijdens deze opleiding leer je over personeelsgegevens, salarissen, verzuim en contracten en ben je na afloop klaar om aan de slag te gaan als medewerker personeelsadministratie.

MBO Medewerker HRM niveau 4

Arbeidsrecht, sociale zekerheid en personeelsadministratie horen tot je standaard kennis als je gaat werken in human resources management. Je wordt opgeleid tijdens klassikale bijeenkomsten onder begeleiding van docenten uit de praktijk en elk onderdeel wordt apart afgesloten met een examen. Met dit MBO diploma heb je alle kennis en kunde voor een goede start in HR.