Recruitment

Of het nu gaat om een talenten binnenhalen, selectiegesprekken voeren, of assessments selecteren: recruitment is een dynamisch vakgebied dat meebeweegt...

Lees verder >

Of het nu gaat om een talenten binnenhalen, selectiegesprekken voeren, of assessments selecteren: recruitment is een dynamisch vakgebied dat meebeweegt met veranderingen op de arbeidsmarkt. Ben jij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen?

Trends...

Lees verder >

Of het nu gaat om een talenten binnenhalen, selectiegesprekken voeren, of assessments selecteren: recruitment is een dynamisch vakgebied dat meebeweegt met veranderingen op de arbeidsmarkt. Ben jij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen?

Trends & ontwikkelingen

De werkloosheid in Nederland zakt en blijft zakken. Sommigen beweren dat dit zal leiden...

Lees verder >

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveaus

Trainingen (1) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

2 dagen Trainingen Vanaf  € 1.451,60  incl. BTW

Vakopleiding (2) In een vakopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

12 maanden Vakopleiding Vanaf  € 5.534,25  incl. BTW
3 maanden Vakopleiding Vanaf  € 1.663,50  incl. BTW

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

12 maanden HBO-programma Vanaf  € 5.884,25  incl. BTW
14 maanden HBO-programma Vanaf  € 4.437,10  incl. BTW
12 maanden HBO-programma Vanaf  € 3.849,27  incl. BTW
6 maanden HBO-programma Vanaf  € 2.140,60  incl. BTW

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf  € 18.526,45  incl. BTW
6 maanden HBO Bacheloropleiding Vanaf  € 1.640,00  incl. BTW
3 maanden HBO Bacheloropleiding Vanaf  € 765,00  incl. BTW
6 maanden HBO Bacheloropleiding Vanaf  € 1.640,00  incl. BTW

Post Bachelor (4) De Post Bacheloropleidingen hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

De Post Bacheloropleidingen hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

3 maanden Post Bachelor Vanaf  € 2.054,85  incl. BTW
6 maanden Post Bachelor Vanaf  € 3.853,35  incl. BTW
6 maanden Post Bachelor Vanaf  € 3.179,85  incl. BTW

Masterclass (1) Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master bij dezelfde opleider? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

3 maanden Masterclass Vanaf  € 3.373,85  incl. BTW

(13)

24 maanden Vanaf  € 3.865,00  incl. BTW
5 maanden Vanaf  € 604,50  incl. BTW
12 maanden Vanaf  € 1.945,00  incl. BTW
4 maanden Vanaf  € 541,50  incl. BTW
12 maanden Vanaf  € 5.385,00  incl. BTW
12 maanden Vanaf  € 3.735,00  incl. BTW
4 maanden Vanaf  € 1.627,00  incl. BTW
5 maanden Vanaf  € 889,00  incl. BTW

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Recruitment

Of het nu gaat om een talenten binnenhalen, selectiegesprekken voeren, of assessments selecteren: recruitment is een dynamisch vakgebied dat meebeweegt met veranderingen op de arbeidsmarkt. Ben jij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen?

Trends & ontwikkelingen

De werkloosheid in Nederland zakt en blijft zakken. Sommigen beweren dat dit zal leiden tot een historisch niveau van minder dan 340.000 werkloze mensen. De schaarste in de arbeidsmarkt neemt toe. Werkgevers en brancheorganisaties blijven hier rustig onder, omdat ze de tekorten wijten aan gebrekkige instroom en mismatch met het onderwijs. Hier is dus nog veel te winnen, want de échte oplossingen blijven vooralsnog uit: beter passende arbeidsvoorwaarden voor bepaalde doelgroepen introduceren, andere doelgroepen ontsluiten (trainingen voor 40-plussers), eigen werknemers opleiden, meer inzetten op retentie.

Met name de hoogopgeleide man wordt schaars. Van de hoogopgeleide instroom op de Nederlandse arbeidsmarkt is maar liefst 62% vrouw. De hoogopgeleide man wordt schaars en dat leidt vooral bij een aantal grote kantoren op de Zuidas tot paniek in de boardroom en tot aparte strategieën om de arbeidsmarkt te bewerken.

Doordat de hoogopgeleide vrouw in de meerderheid is op de arbeidsmarkt, worden onderwerpen als flexibel werken, parttime werken, combinatie zorg & arbeid, goed leiderschap en stimulerend management belangrijker. Ook traditionele bedrijven, met de man voorop, zullen mee moeten met de trend om overeind te blijven.

Kortom; er is veel gaande op de arbeidsmarkt, waar je als recruiter rekening mee dient te houden. Wil je blijven bestaan, dan moet je meegroeien met deze trends. Lees je goed in, zorg dat jouw kennis up-to-date is en ‘think out-of-the-box’.

Populaire opleidingen binnen Recruitment zijn:

Post Bachelor Recruitment-B

Operational recruitment, planning en organisatie van recruitment; tijdens de opleiding Post Bachelor Recruitment-B krijg je alle kennis en inzicht om planmatig en gestructureerd om te gaan met recruitment-vraagstukken. Je leert bedrijfsdoelstellingen omzetten naar recruitmentplannen, recruitmentprojecten en recruitmentmaatregelen en zo zorgt dit programma dat jij als professioneel adviseur van het management kunt opereren.

HBO Recruitment-A

Ben je actief in recruitment, (arbeidsmarkt)communicatie of ben je intercedent, dan is het zaak alles te weten over hedendaags recruitment. De opleiding HBO Recruitment-A leert je hoe je met effectieve werving en selectie bedrijfsdoelstellingen kunt waarmaken. De opleiding wordt verzorgd door ervaren praktijkmensen die gebruik maken van de meest actuele literatuur en daarnaast staat onze online leeromgeving helemaal tot je beschikking.

Werving en Selectie

Hoe weet je welke specialisten je zoekt? Hoe voer je een professioneel sollicitatiegesprek? Welke vormen van assessment zet je in? Dat zijn vraagstukken die aan bod komen tijdens de opleiding werving en selectie. De opleiding is gericht op P&O’ers, managers en leidinggevenden die werving en selectie doen en wordt verzorgd door ervaren specialisten in het vakgebied.