Arbeidsrecht

Als HR-professional of bedrijfsjurist krijg je veel vragen over arbeidsrecht. Van een conflict met de...

Lees verder >

Als HR-professional of bedrijfsjurist krijg je veel vragen over arbeidsrecht. Van een conflict met de werknemer tot het opnemen van zorgverlof. Vergroot...

Lees verder >

Als HR-professional of bedrijfsjurist krijg je veel vragen over arbeidsrecht. Van een conflict met de werknemer tot het opnemen van zorgverlof. Vergroot je kennis over het arbeidsrecht. Om werknemers...

Lees verder >

Arbeidsrecht: 23 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (23)

3 dagen Trainingen vanaf € 2.141,70 incl. BTW Dag Landgoedhotel Woodbrooke 1e startmoment: 14-10-2024 STAP
12 maanden Trainingen vanaf € 7.257,15 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 04-10-2024
3 maanden Trainingen vanaf € 2.780,79 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 02-09-2024
3 maanden Trainingen vanaf € 2.298,- incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 09-12-2024 STAP

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Arbeidsrecht

Als HR-professional of bedrijfsjurist krijg je veel vragen over arbeidsrecht. Van een conflict met de werknemer tot het opnemen van zorgverlof. Vergroot je kennis over het arbeidsrecht. Om werknemers beter te kunnen informeren over de actuele stand van zaken. En om een nog waardevollere gesprekspartner voor het management te zijn.

Trends & ontwikkelingen

Het gaat goed met de Nederlandse economie. De mensen krijgen weer vertrouwen in de toekomst en de kans om daadwerkelijk een baan te krijgen wordt steeds groter. Hierdoor groeit ook de vraag naar specialisten op het gebied van arbeidsrecht. Bij bijvoorbeeld het sluiten van nieuwe arbeidsovereenkomsten of wijzigingen van arbeidsvoorwaarden zijn de kennis en inzichten van een gespecialiseerde jurist van grote waarde. Dankzij goed opgestelde contracten genieten werknemers in deze moderne tijd een vergaande bescherming - denk aan bescherming tegen ontslag, recht op uitkering bij ziekte, of recht op een WW-uitkering.

In de juridische wereld is er sprake van groeiende concurrentie. Door de opkomst van  vergelijkingssites, neemt deze alleen maar toe. Om klanten binnen te halen moet je je onderscheiden van je concurrenten en een specialisatie helpt je hierbij. Hoogopgeleide gespecialiseerde zzp’ers uit de juridische sector zijn steeds meer in trek bij kantoren die gebruikmaken van een flexpool bestaande uit juristen met verschillende specialisaties.

Zowel het groeiend aantal banen als de noodzaak om je te onderscheiden als jurist spreken voor een specialisatie in het arbeidsrecht. Maak jezelf onmisbaar, draag bij aan de welvaart en de bescherming van de werknemer, en word professional in het arbeidsrecht!

Populaire opleidingen binnen Arbeidsrecht zijn:

Master Arbeidsrecht

Goede pleidooien houden, sterke processtukken schrijven en adviseren over rechtsposities; dat zijn slechts een paar van de competenties die je leert tijdens deze opleiding Master Arbeidsrecht. Naast kennis over bedrijfsrecht besteedt je aandacht aan bedrijfsjuridische vaardigheden en ga je op praktische wijze aan de slag met onderwerpen als ondernemingsrecht, contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Post Bachelor Arbeids- en Sociaal Recht

Wanneer jij een loopbaan ambieert waarbij diepgaande kennis van arbeids- en sociaal recht vereist is, dan is deze opleiding geknipt voor jou. Alle essentiële en actuele thema’s als arbeidsovereenkomstenrecht, de wet DBA en sociale zekerheid komen aan bod en bovendien wordt de theorie op heldere wijze gekoppeld aan de praktijk. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in je eigen werkomgeving.

MBO Juridisch-Administratief Dienstverlener niveau 4

De opleiding MBO Juridisch-Administratief Dienstverlener niveau 4 leidt jou op het hoogst erkende MBO-niveau op. Je wordt op de hoogte gebracht van de meest actuele juridische kennis en je leert die in de praktijk in te zetten. Bijvoorbeeld door het informeren en adviseren van klanten tijdens nuttige cases uit de praktijk.