HBO programma Effectief communiceren (NTI)

Vanaf

€ 765,00 incl. BTW

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

HBO Bacheloropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

HBO Programma Effectief communiceren studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.

Toelatingscriteria

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het korte hbo-programma Effectief communiceren heb je geen vooropleiding nodig. Je kunt meteen beginnen. Houd er wel rekening mee dat het programma op hbo-niveau gegeven wordt.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!

Heb je vragen over het volgen van een hbo-programma? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar!

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Hoe rond ik de opleiding af?

Je sluit het hbo-programma Effectief communiceren af met een paper.

NTI-certificaat

Dit programma is onderdeel van een door de NVAO-erkende HBO Bacheloropleiding. Wanneer je het hbo-programma met voldoende resultaat hebt afgerond, ontvang je een certificaat van Hogeschool NTI. Hogeschool NTI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen. 

Kan ik doorstuderen?

Je kunt vanuit dit programma verder studeren naar de HBO Bachelor European Studies. Je dient dan wel te voldoen aan de toelatingseisen van de HBO Bachelor. Indien je wordt toegelaten ontvang je gegarandeerd vrijstelling voor de gelijknamige module die deel uitmaakt van deze bachelor.

Examenkosten voor het

De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens de door jou gekozen betaalfrequentie. Je doet pas examen wanneer jij er klaar voor bent.

De examenkosten bedragen € 33,33 per maand.

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welk vak of welke vakken de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

HBO-programma Effectief communiceren 7249

Bij deze opleiding kun je 8 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:


Studieprogramma

Hoofdfase

  • Communication Skills (8 EC)

    In elk beroep komen goede communicatieve vaardigheden van pas. Of je nu een breed publiek informeert met een concrete tekst, een klant overtuigt met krachtige argumenten of een team adviseert met een spetterende presentatie. In deze module leer je hoe je een boodschap het beste kunt uitdrukken om jouw doel te bereiken.

Wat leer ik?

In dit korte hbo-programma verbeter jij jouw communicatieve skills. Hoe geef je een krachtige presentatie? Hoe overtuig je het publiek met jouw argumenten? En hoe verbeter je jouw schriftelijke communicatie? In dit programma krijg jij antwoord op deze vragen én meer. Handig én interessant. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Presentatietechniek
  • Speech geven
  • Taalgebruik en structuur
  • Argumentatietechniek
Inclusief praktijkbijeenkomst

Tijdens dit korte hbo-programma volg jij een praktijkbijeenkomst. Je gaat in deze klassikale les met je medestudenten aan de slag met de praktische, professionele kant van communicatie. Zo oefen jij je communicatieve vaardigheden, presentatie- en argumentatietechnieken. Je krijgt les van een expert uit het werkveld. Je kunt zelf plannen wanneer je bij de praktijkbijeenkomst wilt zijn.

Online leeromgeving

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. In deze afgeschermde omgeving heb je contact met je docenten en medestudenten. Hier kun je leerstof interactief oefenen met Memotrainers en proeftentamens, E-modules volgen en kennisclips bekijken. Je vindt er alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren.

Inclusief vakliteratuur

Tijdens jouw opleiding krijg je alle studieboeken thuisgestuurd. Handig, zo hoef je niet zelf achter het lesmateriaal aan. Je krijgt kwalitatieve studieboeken die ook bij reguliere hogescholen op de literatuurlijst staan. Deze vakliteratuur is volledig bij het lesgeld inbegrepen.

Persoonlijke begeleiding

"Je staat er niet alleen voor tijdens je studie, je kunt altijd met ons, de mentoren, bellen, appen of mailen. Wij helpen je bij niet-inhoudelijke vragen over je studie en denken mee over oplossingen".

Lees meer

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 615,-
Inschrijfgeld: € 50,-
Examenkosten: € 100,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO programma Effectief communiceren (NTI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

HBO Bacheloropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.