Veranderen en beïnvloeden

Wil jij jouw medewerkers of collega's meekrijgen in een bepaald idee? Of wil je dat zij zich anders...

Lees verder >

Wil jij jouw medewerkers of collega's meekrijgen in een bepaald idee? Of wil je dat zij zich anders gedragen? Dan is het handig als je effectief kunt...

Lees verder >

Wil jij jouw medewerkers of collega's meekrijgen in een bepaald idee? Of wil je dat zij zich anders gedragen? Dan is het handig als je effectief kunt communiceren en beïnvloeden. Met de juiste beïnvloedingstechnieken...

Lees verder >

Veranderen en beïnvloeden: 20 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (20)

3 dagen Trainingen vanaf € 2.141,70 incl. BTW Dag Landgoedhotel Woodbrooke 1e startmoment: 24-04-2024 STAP
2 dagen MHBO vanaf € 1.324,95 incl. BTW Dag 10 locaties 1e startmoment: 03-06-2024
6 maanden Trainingen vanaf € 1.470,- incl. BTW

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Veranderen en beïnvloeden

Wil jij jouw medewerkers of collega's meekrijgen in een bepaald idee? Of wil je dat zij zich anders gedragen? Dan is het handig als je effectief kunt communiceren en beïnvloeden. Met de juiste beïnvloedingstechnieken kun jij anderen namelijk meekrijgen in jouw ideeën, zonder daarbij een machtspositie te hoeven aannemen. Dit leer je met een opleiding veranderen en beïnvloeden. Op Opleiding.nl hebben wij het aanbod van de beste opleiders van Nederland voor je op een rij gezet. Zo kies je altijd voor een opleiding van hoge kwaliteit.

Waarom kiezen voor een training veranderen en beïnvloeden?

Stel, je bent bezig met bepaalde werkzaamheden die je alleen tot een goed einde kunt brengen wanneer iedereen in je team meewerkt. Maar niet iedereen vertoont het gedrag dat je van hen verwacht. Bijvoorbeeld omdat zij niet achter jouw ideeën staan. Dan zou je gebruik kunnen maken van autoriteit, maar dat werkt vaak averechts. Bovendien beschikt niet iedereen over natuurlijk leiderschap. Daarom is het beter om de ander op een respectvolle manier te beïnvloeden. Bijvoorbeeld door:

  • te enthousiasmeren;
  • te luisteren en begrip te tonen;
  • goede argumenten te gebruiken;
  • duidelijk te zijn over wat je wilt en waarom.


De vaardigheden en technieken die je nodig hebt om anderen effectief te beïnvloeden zijn heel goed aan te leren. Met de juiste training kan iedereen dus leren om anderen effectief te beïnvloeden. 

Tip: effectief beïnvloeden begint bij jezelf

Goed om te weten: het effectief beïnvloeden van anderen vraagt ook om verandering bij jezelf. Door jouw gedrag aan te passen aan de situatie of je gesprekspartner, zal het beïnvloeden een stuk makkelijker gaan. Leer er alles over tijdens de Training Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden. In deze boeiende training leer je inzicht te krijgen in situaties en de motieven van anderen en hoe je daar effectief mee omgaat. Zo breng je jouw ideeën en standpunten beter over en weet anderen te motiveren. 

Leer veranderen en beïnvloeden op elk niveau

Op Opleiding.nl vind je een breed aanbod opleidingen veranderen en beïnvloeden op elk niveau. Van korte training Effectief beïnvloeden tot Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar. Daarnaast vind je in ons aanbod ook diverse vakopleidingen, zoals Communiceren en Beïnvloeden.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze opleidingen veranderen en beïnvloeden? Heb je behoefte aan advies of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.