Persoonlijk leiderschap

Heb jij behoefte aan meer regie over je eigen leven? Bijvoorbeeld om een betere work-life balance te...

Lees verder >

Heb jij behoefte aan meer regie over je eigen leven? Bijvoorbeeld om een betere work-life balance te krijgen of meer tijd vrij te maken voor de dingen...

Lees verder >

Heb jij behoefte aan meer regie over je eigen leven? Bijvoorbeeld om een betere work-life balance te krijgen of meer tijd vrij te maken voor de dingen die jij belangrijk vindt? Dan kan een opleiding of...

Lees verder >

Persoonlijk leiderschap: 0 opleiding

Opleidingen (0)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Persoonlijk leiderschap

Heb jij behoefte aan meer regie over je eigen leven? Bijvoorbeeld om een betere work-life balance te krijgen of meer tijd vrij te maken voor de dingen die jij belangrijk vindt? Dan kan een opleiding of training persoonlijk leiderschap je daarbij helpen. Op Opleiding.nl vind je opleidingen en trainingen persoonlijk leiderschap van de beste opleiders van Nederland. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Wat is persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap betekent kort gezegd dat je de baas bent over je eigen leven. Dat begint bij goed zelfinzicht. Wat vind je belangrijk? Waar ben je goed in? En wat zijn jouw doelen in je werk en privéleven? Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je jezelf kunt aansturen op het bereiken van jouw doelen. Daarbij maak je optimaal gebruik van je eigen kwaliteiten en ben je je bewust van je valkuilen. Op die manier kun je zowel zakelijk als privé bewuste keuzes maken in wat wel en niet voor jou werkt. Dat verkleint de kans op stress én draagt bij aan je effectiviteit.

Aan de slag met persoonlijk leiderschap

Wil je een cursus persoonlijk leiderschap volgen om meer regie te krijgen over je werk en leven? Dan vind je op Opleiding.nl verschillende opleidingen waarmee je jouw persoonlijk leiderschap optimaal ontwikkelt. Van korte training tot HBO trainingsprogramma of Masterclass. En werk je liever vanuit huis aan je persoonlijk leiderschap? Ook dat is mogelijk met een training in de virtual classroom.

Persoonlijk leiderschap in een leidinggevende functie

Persoonlijk leiderschap wordt vaak in verband gebracht met leidinggeven. Dat is niet helemaal terecht. Je hoeft geen leidinggevende te zijn om aan je persoonlijk leiderschap te werken. Meer zelfinzicht en grip op je leven is namelijk iets dat iedereen goed kan gebruiken. Wel komen deze kwaliteiten goed van pas wanneer je leiding geeft aan anderen. Persoonlijk leiderschap zorgt er namelijk wel voor dat je ook zelfverzekerder leiding kunt geven aan anderen. Wil jij vanuit een leidinggevende functie aan de slag met je persoonlijk leiderschap? Kies dan bijvoorbeeld voor de Executive Master Persoonlijke Kracht en Leiderschap.

Vanuit jouw functie aan de slag met persoonlijk leiderschap

Wij beseffen heel goed dat elke functie en elk vakgebied anders is en om andere vaardigheden vraagt. Daarom vind je in ons aanbod ook verschillende opleidingen persoonlijk leiderschap die specifiek gericht zijn op één functie of vakgebied. Hieronder noemen we er een aantal:

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze opleidingen persoonlijk leiderschap? Heb je behoefte aan advies of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.