PRINCE2 Agile® Practitioner

Krijg inzicht in de coördinatie en beheersing van projectwerkzaamheden - 3 dagen

Vanaf

€ 2.019,75

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

PRINCE2® toepassen in een agile omgeving? In deze training krijg je inzicht in de coördinatie en beheersing van projectwerkzaamheden die worden uitgevoerd door meerdere agile teams. Het is ook een goede voorbereiding op het officiële examen PRINCE2 Agile® Practitioner. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner Computrain.

Je resultaat

Na afloop van deze training kun je PRINCE2® gebruiken in een agile omgeving. Je weet de juiste aanpak voor een project te kiezen en je kunt risico's bepalen in een agile project. Tevens weet je hoe je de voortgang bijhoudt aan de hand van burn charts en information radiators. Hiermee ben je goed voorbereid op het examen PRINCE2 Agile® Practitioner.

Aanpak

Het programma bestaat uit theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en onderlinge discussie. Voor de praktijkopdrachten werk je met cases. Je krijgt zo inzicht in de agile aanpak van PRINCE2® en leert hoe je dit in de praktijk kunt toepassen.

De lessen worden verzorgd in het Nederlands, het studiemateriaal en het examen zijn in het Engels. Alles wat je nodig hebt voor deze training, vind je in onze online leeromgeving.

Vooropleiding

Je hebt ruime ervaring met projectmanagement, hebt affiniteit met de agile scrumwerkmethode en beschikt over een van de volgende certificeringen:

  • PRINCE2® Foundation
  • PRINCE2 Agile® Foundation
  • Project Management Professional (PMP)
  • IPMA Level D (Certified Project Management Associate) of hoger

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Je werkt in een organisatie waar gewerkt wordt volgens de agile aanpak. Je wilt graag inzicht in en handvatten voor het toepassen van PRINCE2®. Je bent bijvoorbeeld:

  • Projectleider
  • Projectmanager
  • Programmamanager
  • Portfoliomanager
 

PRINCE2 Agile® Practitioner

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.