Introductie tot het Programmeren in Visual Basic for Applications (VBA)

Vanaf

€ 1.668,00

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je Microsoft-toepassingen als Word, Excel en Access kunnen automatiseren? Wil je daarom leren werken met Visual Basic for Applications (VBA)? Dan is deze praktijkgerichte cursus de juiste keuze. Je krijgt inzicht in VBA en leert de basisprincipes aan van programmeren in deze programmeertaal. Deze introductiecursus is absoluut een waardevolle carrièrestap.

Voor wie

Door te leren werken met Visual Basic for Applications (VBA) leer je hoe je terugkerende taken kunt automatiseren en zowel je eigen productiviteit als die van anderen kunt verhogen.

Aanpak

Je volgt een klassikale cursus. Je leert omgaan met VBA onder begeleiding van een zeer ervaren trainer. De trainer wisselt de theorie af met demo’s en oefeningen die aansluiten op de praktijksituatie. Illustratieve voorbeeldprogramma’s worden gebruikt om de behandelde concepten te verduidelijken. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om te oefenen en er is een goede afwisseling van theorie en praktijk. Tijdens de cursus kun je kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het desbetreffende Office-programma wilt werken. VBA bestaat alleen in een Engelstalige versie.

Voorkennis

Je bent gewend aan het gebruik van de Windows-interface en je kunt redelijk werken met Microsoft Excel.

Studiemateriaal

In deze cursus wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt. Dit is door onze specialisten zelf geschreven. In het studiemateriaal zijn de Nederlandse en Engelse menuopdrachten opgenomen. Waar nodig vind je in het studiemateriaal hoe je een handeling uitvoert in verschillende versies van Office.

Je beschikt tevens over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de cursus nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de andere deelnemers.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Introductie tot het Programmeren in Visual Basic for Applications (VBA)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.