ArchiMate® 3.1 Training course Level 1 and 2 Combined

Combinatietraining inclusief officiële examens

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

ArchiMate® is een internationale standaard van The Open Group en biedt een uniforme en integrale manier om architecturen te beschrijven, te analyseren en te visualiseren. De training bevat tevens de officiële examens voor ArchiMate® 3.1 deel 1 en 2, die je na de training zelf kunt inplannen.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ervaren consultants, business- en IT-architecten die in hun dagelijkse praktijk ArchiMate® gaan toepassen en zich willen certificeren.

Aanpak

Deze klassikale training wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten, die zelf in de praktijk actief zijn. Je krijgt vele groepsopdrachten en cases, waarin de theorie voortdurend in verband wordt gebracht met de dagelijkse praktijk.

Voorkennis

Je hebt enige ervaring als architect en/of met EA (enterprisearchitectuur).

Studiemateriaal

In deze training wordt het meest actuele Engelstalige studiemateriaal gebruikt dat beschikbaar wordt gesteld via de online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Aan het eind van de training zul je:

  • De achtergrond, de kernconcepten en applicaties van ArchiMate® 3 voor modelleren en het beschrijven van architectuur begrijpen
  • In staat zijn om de ArchiMate®-taal en -technieken te gebruiken om architectuur te visualiseren en communiceren
  • De 2 ArchiMate®-uitbreidingen, hun standpunten en hun toepassingen op de kernconcepten te begrijpen
  • In staat zijn om relaties binnen de taal toe te passen
  • In staat zijn om ArchiMate toe te passen in complexe modelleersituaties
  • In staat zijn om de examens ArchiMate® 3 Part 1 - Foundation en Part 2 - Practitioner te voltooien

Officieel certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het deelnamecertificaat ‘ArchiMate® 3.1 Training course Level 1 and 2 Combined’. Het Level 1- en Level 2-examen kun je op een door jou te kiezen moment bij een Pearson Vue Testing Center van je keuze afleggen. Hiervoor ontvang je van ons de examenvouchers. De prijs van de training is inclusief examens. De examens worden in het Engels afgenomen.

Na het succesvol afleggen van beide examens ben je ArchiMate® 3.1 Certified en word je opgenomen in het internationaal erkende register van ArchiMate® 3.1 Certified-architecten bij The Open Group.

Voor beide examens dien je rekening te houden met zelfstudietijd naast de trainingsdagen om je voor te bereiden op het examen. Per examen is dit ongeveer 10-20 uur.

This ArchiMate® 3.1 Level 1 and 2 Combined course is being run by Computrain in association with Bizzdesign and is accredited by The Open Group. ArchiMate® is a registered trademark of The Open Group in the United States and other countries.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 3 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio Utrecht.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 1.361,50
Trainingsmateriaal: € 350,-
Examenkosten: € 400,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

ArchiMate® 3.1 Training course Level 1 and 2 Combined

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.