Certificeringsprogramma M365 Modern Desktop Administrator

Ontwikkel je tot Modern Desktop Administrator, hoe en wanneer jou het beste uitkomt

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze training ga je aan de slag met het veilig en storingvrij laten draaien van software en services. Je gaat aan de slag met het beheer van apparaten en systemen van bedrijfsdesktops tot aan mobiele telefoons. Ook word je specialistisch opgeleid op het gebied van installatie, configuratie, beveiliging en onderhoud van Windows 10. Je bepaalt zelf wanneer en hoe je leert. Hierbij krijg je begeleiding van een expert.

Jouw resultaat

Na afloop van de trainingen:

 • Kun je besturingssystemen implementeren en updaten
 • Kun je beleid en profielen beheren en kun je apps en gegevens beheren
 • Weet je hoe je apparaten kunt beheren en beschermen
 • Ben je uitstekend voorbereid op de examens MD-100 en MD-101, deze examens zijn inbegrepen bij de training
 • Weet je hoe je het systeem beveiligt en weet je hoe je de veiligheid van data kunt waarborgen

Voor wie

Je bent IT-professional of beheerder en je wilt je graag ontwikkelen tot Modern Desktop Administrator. Je hebt weinig tijd voor een klassikale training, maar je wilt je wel graag verder ontwikkelen.

Aanpak

Het gedegen programma van dit klassikale certificeringsprogramma is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen, waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Voorkennis

Je hebt kennis van M365 workloads en je hebt ervaring met het implementeren, configureren en onderhouden van (Windows 10)-apparaten en -technologieën.

Studiemateriaal

Tijdens de trainingen wordt gebruikgemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig Microsoft Official Courseware (MOC).

Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de trainingen nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de andere deelnemers.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Windows 10 (MD-100)

 • Installing Windows 10 MD-100T01
 • Configuring Windows 10 MD-100T02
 • Protecting Windows 10 MD-100T03
 • Maintaining Windows 10 MD-100T04

Managing Modern Desktops (MD-101)

 • Deploying the Modern Desktop MD-101T01
 • Managing Modern Desktops and Devices MD-101T02
 • Protecting Modern Desktops and Devices MD-101T03

Examen

Je sluit de training af met het examen Managing Modern Desktops. Het examen is inbegrepen in de kosten. Je kunt je hiervoor aanmelden via Examen boeken. Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip en locatie je het examen aflegt.

Met het positief afronden van de examens MD-100 en MD-101 behaal je de certificering M365 Modern Desktop Administrator.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 3.160,-
Trainingsmateriaal: € 600,-
Examenkosten: € 390,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Certificeringsprogramma M365 Modern Desktop Administrator

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.