Certificeringsprogramma M365 Enterprise Administrator

Ontwikkel je stapsgewijs tot Microsoft 365 expert

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens dit programma staan de mogelijkheden van Microsoft 365 centraal. Je gaat aan de slag met het beveiligen van gegevens en veiligheid voor de gebruikers. Zo controleer je wat gebruikers kunnen en monitor je devices. Ook ga je je verdiepen in de mogelijkheden en implementatie van Microsoft 365.

Jouw resultaat

Na het afronden van dit programma ben je bekend met alle functies van Microsoft 365 en kun je deze zelfstandig inzetten binnen je organisatie. Je bent voorbereid op de examens MS-100 en MS-101.

Voor wie

Je bent IT-professional of beheerder en je wilt je graag ontwikkelen tot Microsoft 365 Enterprise Administrator.

Aanpak

Het programma van deze klassikale trainingen is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. Je gaat aan de slag met Office 365 Management, Microsoft 365 Tenant en Service Management en Microsoft 365 Identity Management. Je leert hoe je deze services kunt plannen, managen en aanpassen, zodat je ze in je organisatie kunt toepassen.

Het gedegen programma van deze klassikale trainingen is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen, waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Voorkennis

Je hebt kennis en ervaring op het gebied van Microsoft 365 workloads, netwerk en serveradministratie. Je hebt fundamentele IT-kennis zoals Active Directory, DNS en PowerShell.

Studiemateriaal

Tijdens de zelfstudie beschik je over officieel, digitaal, Engelstalig Microsoft-studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de eisen van de klassikale trainingen.

Vanaf het moment dat je start, beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat de informatie die je voor de trainingen nodig hebt. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Microsoft 365 Identity and Services (MS-100)

  • Office 365 Management MS-100T01
  • Microsoft 365 Tenant & Service Management MS-100T02
  • Microsoft 365 Identity Management MS-100T03

Microsoft 365 Mobility and Security (MS-101)

  • Microsoft 365 Security Management MS-101T01
  • Microsoft 365 Compliance Management MS-101T02
  • Microsoft 365 Device Management MS-101T03

Examen

Je sluit het programma af met 2 examens Microsoft 365 Mobility and Security (MS-101 en MS-101). Beide examens zijn inbegrepen in de kosten. Je kunt je hiervoor aanmelden via Examen boeken. Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip en locatie je het examen aflegt. Deze examens zijn beiden nodig voor de certificering M365 Enterprise Administrator.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Trainingskosten: € 3.060,-
Trainingsmateriaal: € 600,-
Examenkosten: € 390,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Certificeringsprogramma M365 Enterprise Administrator

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.