PRINCE2® Practitioner

Verdiep je verder in PRINCE2® met dit officiële programma - 3 maanden

Vanaf

€ 2.506,46

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je verdiepen in de principes van projectmanagement volgens de PRINCE2®-methode en een internationaal erkend diploma behalen? Dit programma PRINCE2® Practitioner biedt je de mogelijkheid om je kennis te verdiepen en uit te breiden. Je vergroot je inzicht in projectleiding, processen, principes en thema´s van PRINCE2®. Kies dus voor dit programma als je in korte tijd meer inzicht wilt hebben in projectmanagement en de toepassing ervan.

Doelgroep

Ben je een (toekomstig) projectmanager? Wil je je verdiepen in een gedegen projectmanagementmethode, die je helpt om projecten op een gestructureerde manier tot een succesvol einde te brengen? Dan is dit het juiste programma voor jou. PRINCE2® Practitioner geeft je een uitstekende verdieping van de kennis en toepassingen van de PRINCE2®-methode.

Doel en opzet

Tijdens PRINCE2® Practitioner leer je de PRINCE2®-methode gebruiken op een zeer praktijkgerichte wijze. Dit programma wordt verzorgd door ervaren projectmanagers met zeer veel kennis van de PRINCE2®-projectmanagementmethode. Deze trainers leren je aan de hand van theorie en een case de complete projectlevenscyclus volgens de PRINCE2®-methode. Je leert de relatie tussen de bedrijfsdoelstellingen en het projectplan te begrijpen, je stelt projectplannen op en leert aan te sturen op basis van deze plannen. Tijdens het programma staat de juiste vertaalslag tussen theorie en de werksituatie voorop. Hierbij word je geholpen door de trainers. Tijdens PRINCE2® Practitioner heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving voor extra informatie.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Succesvolle afronding van het examen PRINCE2® Foundation is verplicht voor deelname aan het examen van PRINCE2® Practitioner.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

PRINCE2® Practitioner

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.