HBO Projectmanager Duurzame Energieproductie

Actueel en praktijkgericht programma op HBO-niveau - 1 jaar

Vanaf

€ 3.453,35

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De transitie naar duurzame energie is in volle gang. Voortdurend starten projecten op het gebied van duurzame energieproductie. Dit vraagt om actueel opgeleide mensen met inzicht in mogelijkheden en oplossingen. Wil je bij deze projecten een doorslaggevende rol spelen? Met dit programma ontwikkel je inzicht in duurzame energieproductie en projectmanagement en ben je klaar voor een toekomst in het groeiende werkgebied van duurzame energie.

Doelgroep

Je wilt een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie naar duurzame energie. Je wilt inzicht in duurzame energieproductie en je wilt je ontwikkelen tot een professionele projectmanager in een technische omgeving.

Doel en opzet

Na afloop van dit programma heb je een duidelijk zicht op projectorganisatie en kun je succesvol projecten opstarten, uitvoeren en afronden. Je hebt inzicht in verschillende methodieken en kunt dit in de praktijk toepassen. Daarnaast ga je uitgebreid in op duurzame energieproductie. Je kijkt naar verschillende duurzame mogelijkheden voor opwekking en opslag van energie en de inpassing hiervan in het bestaande elektriciteitsnet. Met deze kennis kun je aan de slag als manager voor projecten op het gebied van duurzame energieproductie. Door de praktijkgerichte aanpak kun je het geleerde meteen in de praktijk toepassen.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

HBO Projectmanager Duurzame Energieproductie

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.