Next Supportmanagement en Projecten

Effectief en volledig flexibel klaar voor de toekomst

Vanaf

€ 2.769,70

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Schoevers

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze Schoevers-opleiding leer je hoe je op een moderne manier je werk tiptop kunt organiseren. Je leert anderen helpen via social media en ontdekt het gemak van digitale tools om bijvoorbeeld agenda's en vergaderzalen te beheren. Zo kun je collega's die thuis of bij de klant werken toch ondersteunen. Ook leer je bij Schoevers projectmatig werken. Met methoden als agile en scrum proberen bedrijven werk flexibeler en klantgerichter in te richten. Door de kennis en vaardigheden die je op dit gebied opdoet, kan ook jij projecten opzetten en aansturen. Het Schoevers-diploma dat je na afloop van de opleiding ontvangt, maakt je een gewild werknemer.

Doelgroep

Deze korte opleiding is gericht op supportprofessionals, officemanagers en secretaresses die alles willen weten van de moderne ontwikkelingen in het werkveld van support. Je combineert supportmanagement met projectmatig werken.

Doel en opzet van de opleiding

De combinatie van next supportmanagement en projectmanagement vormt een interessant en uitdagend geheel, waardoor je zelfstandig en proactief aan de slag kunt gaan. Wij bereiden je voor om succesvol te zijn in je werk als supportprofessional. In de module Next supportmanagement wordt ingegaan op supportmanagement nieuwe stijl: Het Nieuwe Werken, de digitalisering waarbij jij, je collega’s en je leidinggevende niet gebonden zijn aan een kantooromgeving. Het vraagt andere skills om goed en effectief te werken. Bovendien wordt er steeds vaker projectmatig gewerkt. Voor jou in een supportrol vraagt dat de nodige skills in combinatie met de digitalisering om dat allemaal goed op rolletjes te laten verlopen. Bij Schoevers leer je dat.

De opleiding wordt verzorgd door ervaren vakdocenten. Zij kennen het vak en zij kennen ook de nieuwe omgeving die andere eisen aan je stelt. Door veel te oefenen met opdrachten krijg je de leerstof snel onder de knie.

Vooropleiding

Voor deze opleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen. De opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau.

Voorbereiding

Als je de lessen voorbereidt, haal je meer rendement uit de bijeenkomsten. Houd als richtlijn aan dat je ongeveer evenveel tijd bezig bent met de voorbereiding als de duur van de lestijd.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Next Supportmanagement en Projecten

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Schoevers - Opleidersscore 6,5

Schoevers. Dan ben je meer waard.
Met meer dan 100 jaar ervaring is Schoevers dé aanbieder van MBO- en HBO-opleidingen en trainingen voor secretaresses en managementondersteuners. Onze opleidingen bieden een geweldige carrièrestart voor jonge, gedreven en servicegerichte mensen. Daarnaast biedt Schoevers een compleet pakket van opleidingen en trainingen voor werkende supportprofessionals en voor professionals die een overstap maken richting dit vakgebied.