Communicatie

Beeldvorming is ontzettend belangrijk en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wil je organisaties helpen om de relatie met doelgroepen te...

Lees verder >

Beeldvorming is ontzettend belangrijk en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wil je organisaties helpen om de relatie met doelgroepen te versterken? Wil jij weten waar je het over hebt in een dynamische wereld van online en offline mogelijkheden?...

Lees verder >

Beeldvorming is ontzettend belangrijk en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wil je organisaties helpen om de relatie met doelgroepen te versterken? Wil jij weten waar je het over hebt in een dynamische wereld van online en offline mogelijkheden? Volg dan een communicatie-opleiding. 

Schriftelijke communicatie

Er zijn vele manieren om klanten...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

Top 5 opleidingen

2 MBO Apothekersassistent niveau 4

€ 6.724,00
MBO Niveau 4
24 maanden

3 Basisvaardigheden in Communicatie

€ 1.329,00
Trainingen
2 dagen

4 HBO Communicatievaardigheden

€ 3.848,00
HBO-programma
12 maanden

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Communicatie

Beeldvorming is ontzettend belangrijk en ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Wil je organisaties helpen om de relatie met doelgroepen te versterken? Wil jij weten waar je het over hebt in een dynamische wereld van online en offline mogelijkheden? Volg dan een communicatie-opleiding. 

Schriftelijke communicatie

Er zijn vele manieren om klanten te bereiken. Welk kanaal je ook gebruikt, het belangrijkste is dat je de boodschap op heldere wijze overneemt. Zowel voor communicatiespecialisten als voor werknemers in andere vakgebieden. Schrijf jij heldere teksten, memo’s of zakelijke mails? In een opleiding Schriftelijke communicatie leer jij hoe je jouw boodschap keer op keer op effectieve wijze overbrengt.

Meer over opleidingen binnen Schriftelijke communicatie

Mondelinge communicatie

In een wereld vol verandering is het niet altijd eenvoudig om iedereen mee te krijgen. Ben jij mondeling sterk genoeg om mensen te overtuigen? Ken jij de juiste gesprekstechnieken? En weet jij hoe je ze in de praktijk moet toepassen? Volg een opleiding binnen mondeling communicatie en houd je vaardigheden op peil. 

Meer over opleidingen binnen Mondelinge communicatie

Communicatie-opleidingen

Alles is communicatie en toch is communicatie een vak apart. Er ontstaan nieuwe kanalen, nieuwe media en nieuwe doelgroepen. Iedereen is druk en bedrijven vuren continu boodschappen af op (potentiële) consumenten. Hoe kun jij opvallen en impact maken? Door jouw kennis up-to-date te houden met een communicatie-opleiding draai jij maximaal mee in deze dynamische wereld.

Meer over opleidingen binnen Communicatie-opleidingen

Communicatie en Design

De hele dag door komt er een duizelingwekkende stroom aan informatie op ons af. Push-berichten, e-mails, appjes. De grenzen tussen privé en zakelijk vervagen, we zijn altijd en overal bereikbaar. Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap toch opvalt? En welke nieuwe technologieën kun je daarbij inzetten? Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen met een opleiding binnen Communicatie en Design.

Meer over opleidingen binnen Communicatie en Design

Adviesvaardigheden

Inhoudelijk ben je ontzettend sterk en toch worden jouw adviezen niet altijd opgevolgd. Wil jij het effect van je adviezen vergroten? Zorg dan dat je een opleiding volgt op het gebied van adviesvaardigheden. Je leert draagvlak creëren, belangen van anderen te behartigen en adviesgesprekken te voeren.

Meer over opleidingen binnen Adviesvaardigheden

Taaltrainingen

Taaltrainingen zijn gericht op het leren van een taal, maar geven ook inzicht in een cultuur. Als je zaken wilt doen met Chinezen, dan zul je andere dingen moeten zeggen dan wanneer je om tafel zit met Fransen. Een misverstand is snel ontstaan en kan je duur komen te staan. Zorg dat je op de hoogte bent van de taal en voorkom potentiële miscommunicaties.

Meer over opleidingen binnen Taaltrainingen

NIMA

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen op het gebied van marketing? Dan zit je goed bij een NIMA-opleiding! Het NIMA heeft als doelstelling het stimuleren, ontwikkelen en professionaliseren van marketing professionals. Duik in de wereld van ‘shared values’, ‘big data’ en ‘virtual reality’. 

Meer over opleidingen binnen NIMA

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000