Grafisch design

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. Push-berichten, e-mails, appjes....

Lees verder >

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. Push-berichten, e-mails, appjes. Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap toch...

Lees verder >

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. Push-berichten, e-mails, appjes. Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap toch opvalt? En hoe haal je het maximale uit de nieuwste...

Lees verder >

Grafisch design: 45 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (45)

3 dagen Trainingen vanaf € 2.141,70 incl. BTW Dag Landgoedhotel Woodbrooke 1e startmoment: 24-04-2024 STAP
2 dagen Trainingen vanaf € 961,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 01-05-2024
36 maanden MBO Niveau 4 vanaf € 4.498,20 incl. BTW E-learning STAP
8 dagen MHBO vanaf € 785,- incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 28-05-2024
8 dagen HBO-programma vanaf € 785,- incl. BTW Dag 3 locaties 1e startmoment: 24-07-2024
8 dagen MHBO vanaf € 785,- incl. BTW Dag 4 locaties 1e startmoment: 08-05-2024
24 maanden MBO-programma vanaf € 4.561,- incl. BTW E-learning STAP

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Grafisch design

De hoeveelheid informatie die ons dagelijks bereikt, is duizelingwekkend. Push-berichten, e-mails, appjes. Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap toch opvalt? En hoe haal je het maximale uit de nieuwste technologieën die communicatieprofessionals ter beschikking staan? Houd je kennis up-to-date.

Trends & ontwikkelingen

De komende jaren zal het vakgebied Communicatie en Design vooral gedomineerd worden door nieuwe technologieën, en waarin begrippen als ‘toegevoegde waarde leveren’, ‘gepersonaliseerde communicatie’, ‘bubbles’ en ‘beleving’ trends zijn.

Bedrijven en organisaties die zich alleen richten op het maken van grote winsten, verliezen uiteindelijk de gunfactor van de consument. De grote vraag is wat hun toegevoegde waarde is. Kunnen bedrijven en organisaties economische waarde creëren op een manier die voordelen voor anderen oplevert? Dat betekent dat je als communicatieprofessional op zoek moet gaan naar nieuwe, gedeelde waarden en daarover de dialoog met de omgeving moet voeren.

Communicatie wordt steeds persoonlijker. Het individu staat centraal. Door samen te werken met marketing- en dataspecialisten en door slimme technologie in te zetten, kun je als professional op het terrein van communicatie en design steeds beter inspelen op individuele behoeftes en gedrag. En daardoor de klant persoonlijker (en succesvoller) dan ooit benaderen.

We nemen steeds meer deel aan ‘bubbles’, moderne netwerken met een vluchtig karakter. Om feeling te krijgen en te houden met de mensen in zo’n ‘bubble’, is het essentieel om in gesprek te blijven en oprecht te luisteren naar de verschillende meningen. Kortom: zorg dat je aanhaakt bij de juiste ‘bubbles’.

De klant wil beleving. Technologie maakt dat mogelijk op een manier die enkele jaren geleden ondenkbaar was. Steeds meer zintuigen worden hierdoor bij de communicatie betrokken. Zien, voelen, horen. Denk aan de mogelijkheden die Virtual en Augmented Reality bieden. Hoe je tot de ultieme beleving komt? Door nauw op te trekken met andere professionals uit industrial design, gaming industrie, neurologie en gedragswetenschappen.

Populaire opleidingen binnen Communicatie en Design zijn:


MBO Medewerker Marketing en Communicatie

Wil jij alles weten over communicatie, pr en marktverkenning? En wil je projectmatig werken echt in de vingers krijgen? Dan is de opleiding MBO Medewerker Marketing en Communicatie niveau 4 een goede keuze. Wat je leert, kun je de volgende dag al toepassen in je werk. Zo doe je kennis op over hoe je een marktonderzoek opzet en uitvoert en raak je bedreven in het onderhouden van websites. Ook ontdek je hoe je succesvol pr-materiaal maakt en hoe je marketing- en communicatiebeleid uitwerkt.

HBO Communicatie - 2 jaar

Welke boodschap vertel je aan wie? En wanneer, waarom en hoe? Je ontdekt het binnen de opleiding HBO Communicatie (2 jaar). Merkenbeleid, corporate branding, massacommunicatie: het zijn onderwerpen die voor jou geen geheimen meer hebben na het volgen van deze opleiding. Dankzij de vele cases, discussies en (praktijk)opdrachten leg je een brede basis voor een succesvolle carrière in communicatiebranche.

HBO Journalistiek

Je wilt verhalen maken die mensen raken. Die een discussie losmaken, tot nadenken stemmen of juist amuseren. Binnen de opleiding HBO Journalistiek leer je alle benodigde vaardigheden. Van Interviewtechnieken tot het verzinnen van een goede kop, van nieuwsgaring tot omgaan met deadlines. Ontdek hoe je pakkende artikelen en boeiende reportages produceert.