Communicatie

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak...

Lees verder >

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe...

Lees verder >

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe doelgroepen en nieuwe belangen van diverse gebruikers,...

Lees verder >

Communicatie: 968 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (968)

3 dagen Trainingen vanaf € 2.141,70 incl. BTW Dag Landgoedhotel Woodbrooke 1e startmoment: 14-10-2024
2 dagen Trainingen vanaf € 961,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 04-07-2024
8 maanden Trainingen vanaf € 8.084,35 incl. BTW Dag 5 locaties 1e startmoment: 13-09-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Communicatieopleidingen

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe doelgroepen en nieuwe belangen van diverse gebruikers, blijft het een vak vol techniek en creativiteit. Wij bieden je de laatste kennis om goed voorbereid te zijn op deze dynamische wereld.  

Trends & ontwikkelingen

Communicatie evolueert sneller dan ooit en dat maakt het vak ook boeiender dan ooit. Zo wordt communicatie almaar persoonlijker, omdat iedereen, elke doelgroep zijn of haar tailor-made boodschappen wil ontvangen. Iets dat met de nieuwe data-technologie prima mogelijk is en bijzondere kansen biedt.

Maar ook interne communicatie wordt steeds interessanter. Bijvoorbeeld op de werkvloer van grote bedrijven. Want door de vele groepen en culturen op de werkvloer wordt ook hier de communicatie met deze doelgroep steeds persoonlijker. En dit is, zeker in de toekomst wanneer de flexibilisering van de arbeid doorzet, een heel belangrijke doelgroep. Want hoe ga je anders nog goede mensen aan je bedrijf binden

Kortom, met tailor-made communicatie, maatschappelijk bewuste boodschappen en vele andere trends in de communicatie is dit het vak van nu en de toekomst. Wil jij voorbereid zijn en mooie kansen hebben op een loopbaan in deze wereld, dan hebben wij voor jou de beste opleidingen.

Populaire opleidingen binnen Communicatie zijn:


HBO Bachelor Communicatie specialisatie Multimedia Design

Kennis van digitale media en de laatste ontwikkelingen, toepassingen en mogelijkheden op dit gebied leer je tijdens de opleiding HBO Bachelor Communicatie met specialisatie Multimedia Design. Je leert concepten ontwikkelen met oog voor interactie, gebruiksgemak en conversie en zo ontwikkel jij je stap voor stap tot communicatieprofessional op het gebied van multimedia design.

HBO Communicatie - jaar

Wie een brede basis wil leggen voor een stevige carrière in het communicatievak, is met deze HBO-opleiding goed uit. Je leert over de juiste inzet van communicatiemiddelen. Je leert interne en externe communicatie inzetten en op elkaar afstemmen met gebruik van verschillende communicatiedisciplines. Kortom, een veelzijdige, praktijkgerichte en modulaire opleiding voor communicatiespecialisten van de toekomst.

HBO Journalistiek

Er is een overload aan informatiebronnen. Er is een ongekend aantal media om nieuws en informatie te ontvangen. En dat maakt het vak van journalist mooi, maar ook uitdagend. Er wordt een kritische blik op het nieuws verwacht en ook aandacht voor ethische en wettelijke aspecten van journalistiek. Dat, en vele andere onderwerpen, leer je tijdens deze boeiende opleiding HBO-Journalistiek.