Communicatie opleidingen

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe...

Lees verder >

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe doelgroepen en nieuwe belangen van diverse gebruikers, blijft het een vak vol techniek en creativiteit....

Lees verder >

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe doelgroepen en nieuwe belangen van diverse gebruikers, blijft het een vak vol techniek en creativiteit. Wij bieden je de laatste kennis om goed voorbereid te zijn op deze dynamische wereld.  

Trends & ontwikkelingen...

Lees verder >

Communicatie opleidingen: 191 opleidingen

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Trainingen (33) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

1 maand Trainingen € 639,59
2 dagen Trainingen € 1.542,83
3 maanden Trainingen € 1.533,39
2 maanden Trainingen € 1.260,44
1 maand Trainingen € 943,19
2 maanden Trainingen € 1.260,44
2 maanden Trainingen € 1.146,94
2 dagen Trainingen € 1.418,90
2 maanden Trainingen € 1.589,19
3 maanden Trainingen € 1.703,64
2 maanden Trainingen € 1.589,19
2 maanden Trainingen € 1.589,19
1 maand Trainingen € 696,34
3 dagen Trainingen € 2.258,35
1 maand Trainingen € 641,35
2 maanden Trainingen € 1.589,19

Vakopleiding (18) In een vakopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

In een vakopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

3 maanden Vakopleiding € 1.707,10
8 maanden Vakopleiding € 3.626,45
4 maanden Vakopleiding € 3.649,32
4 maanden Vakopleiding € 1.414,35
6 maanden Vakopleiding € 2.089,37
9 maanden Vakopleiding € 5.846,56
8 maanden Vakopleiding € 4.482,34
16 maanden Vakopleiding € 9.090,35

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

3 maanden MBO-programma € 1.476,58

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

12 maanden HBO-programma € 3.849,27
3 maanden HBO-programma € 1.679,85
12 maanden HBO-programma € 4.926,85
6 maanden HBO-programma € 2.079,85

HBO Bacheloropleiding (18) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd € 17.796,45
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd € 18.526,45

Masterclass (1) Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master bij dezelfde opleider? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master bij dezelfde opleider? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Masteropleiding (3) Een Masteropleiding duurt 2 jaar. Na afronding heb je het recht de betreffende Mastergraad te voeren. De betreffende aangesloten opleiders zijn bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Je rondt je Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

Een Masteropleiding duurt 2 jaar. Na afronding heb je het recht de betreffende Mastergraad te voeren. De betreffende aangesloten opleiders zijn bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Je rondt je Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NVAO-geaccrediteerd
15 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd € 14.635,85
NVAO-geaccrediteerd
15 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd € 14.635,85
NVAO-geaccrediteerd
15 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd € 14.635,85

(113)

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden NVAO-geaccrediteerd € 18.526,45

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Communicatie opleidingen

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe doelgroepen en nieuwe belangen van diverse gebruikers, blijft het een vak vol techniek en creativiteit. Wij bieden je de laatste kennis om goed voorbereid te zijn op deze dynamische wereld.  

Trends & ontwikkelingen

Communicatie evolueert sneller dan ooit en dat maakt het vak ook boeiender dan ooit. Zo wordt communicatie almaar persoonlijker, omdat iedereen, elke doelgroep zijn of haar tailor-made boodschappen wil ontvangen. Iets dat met de nieuwe data-technologie prima mogelijk is en bijzondere kansen biedt.

Maar ook interne communicatie wordt steeds interessanter. Bijvoorbeeld op de werkvloer van grote bedrijven. Want door de vele groepen en culturen op de werkvloer wordt ook hier de communicatie met deze doelgroep steeds persoonlijker. En dit is, zeker in de toekomst wanneer de flexibilisering van de arbeid doorzet, een heel belangrijke doelgroep. Want hoe ga je anders nog goede mensen aan je bedrijf binden

Kortom, met tailor-made communicatie, maatschappelijk bewuste boodschappen en vele andere trends in de communicatie is dit het vak van nu en de toekomst. Wil jij voorbereid zijn en mooie kansen hebben op een loopbaan in deze wereld, dan hebben wij voor jou de beste opleidingen.

Populaire opleidingen binnen Communicatie zijn:


HBO Bachelor Communicatie specialisatie Multimedia Design

Kennis van digitale media en de laatste ontwikkelingen, toepassingen en mogelijkheden op dit gebied leer je tijdens de opleiding HBO Bachelor Communicatie met specialisatie Multimedia Design. Je leert concepten ontwikkelen met oog voor interactie, gebruiksgemak en conversie en zo ontwikkel jij je stap voor stap tot communicatieprofessional op het gebied van multimedia design.

HBO Communicatie - jaar

Wie een brede basis wil leggen voor een stevige carrière in het communicatievak, is met deze HBO-opleiding goed uit. Je leert over de juiste inzet van communicatiemiddelen. Je leert interne en externe communicatie inzetten en op elkaar afstemmen met gebruik van verschillende communicatiedisciplines. Kortom, een veelzijdige, praktijkgerichte en modulaire opleiding voor communicatiespecialisten van de toekomst.

HBO Journalistiek

Er is een overload aan informatiebronnen. Er is een ongekend aantal media om nieuws en informatie te ontvangen. En dat maakt het vak van journalist mooi, maar ook uitdagend. Er wordt een kritische blik op het nieuws verwacht en ook aandacht voor ethische en wettelijke aspecten van journalistiek. Dat, en vele andere onderwerpen, leer je tijdens deze boeiende opleiding HBO-Journalistiek.