Beleggen

Als een van de eerste mensen aandelen kopen van het nieuwe Netflix, Apple of Google: welke belegger droomt daar nou niet van? Maar hoe weet je wat echt...

Lees verder >

Als een van de eerste mensen aandelen kopen van het nieuwe Netflix, Apple of Google: welke belegger droomt daar nou niet van? Maar hoe weet je wat echt interessante beleggingen zijn? Of het nu een start-up is of een bedrijf met een jarenlange staat van...

Lees verder >

Als een van de eerste mensen aandelen kopen van het nieuwe Netflix, Apple of Google: welke belegger droomt daar nou niet van? Maar hoe weet je wat echt interessante beleggingen zijn? Of het nu een start-up is of een bedrijf met een jarenlange staat van dienst? En hoe verhoudt zich dat tot het risicoprofiel van je klanten? Blijf op de hoogte van de nieuwste...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Beleggen

Als een van de eerste mensen aandelen kopen van het nieuwe Netflix, Apple of Google: welke belegger droomt daar nou niet van? Maar hoe weet je wat echt interessante beleggingen zijn? Of het nu een start-up is of een bedrijf met een jarenlange staat van dienst? En hoe verhoudt zich dat tot het risicoprofiel van je klanten? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in beleggen.

Trends & ontwikkelingen

Als belegger bevind je je in een sterk veranderende financiële wereld. Wat gisteren nieuw was, is vandaag oud. Zo snel kan het gaan. We hebben de belangrijkste trends voor dit moment voor je op een rij gezet.

De eerste belangrijke trend zien we in het ‘bankieren zonder banken’, oftewel betalen zonder tussenkomst van een bank. Doordat grote spelers zoals Google en Apple in de financiële wereld stappen, hebben banken het niet langer voor het zeggen. Als voorbeeld nemen we Apple Pay, dat in 2016 werd gelanceerd in China. Het heeft nog geen groot marktaandeel, maar toch maakt Apple het bankwezen zenuwachtig. En als belegger kun je je afvragen in welke markten Apple zich nog meer zal mengen…

Daarnaast laat ook de autowereld een interessante ontwikkeling voor beleggers zien. Door digitalisering en automatisering zullen de autoproducenten en de techbedrijven steeds meer met elkaar te maken krijgen.We gaan naar de ‘zelfrijdende auto’ toe. Ook hier zullen grote techbedrijven als Apple en Google belangrijke pionnen worden. Het is immers een opkomende markt en dat biedt enorm veel perspectief! Als je hier in wilt beleggen, dan moet je goed naar de softwarebedrijven kijken. Daar ligt het grote geld. Niet bij de autoproducenten.

En om even in de digitalisering te blijven: cyber security groeit flink en blijft groeien! Er is op dit moment een arbeidskrapte in deze sector en dat zal niet snel opgelost zijn, terwijl de risico's op het internet ook blijven groeien. Hierdoor wordt er veel geïnvesteerd in het beveiligen tegen bedreigingen. Er wordt verwacht dat de kosten van cyberaanvallen in 2019 tot meer dan 2 miljard zullen zijn opgelopen. Dat zijn serieuze cijfers! Genoeg reden om te investeren in cyber security.

Als belegger moet je risico’s durven nemen, maar dat doe je altijd met gezond verstand. Lees je in over nieuwe mogelijkheden, maak gebruik van ervaring van andere beleggers en zorg dat jouw kennis helemaal up-to-date is met een van onze opleidingen!

Populaire opleidingen binnen Verzekeringen zijn:

Opleiding ESMA Informeren

Wil je klanten informeren over beleggingen, dan is het zaak dat je goed op de hoogte bent van de kenmerken, de risico’s en de financiële gevolgen van verschillende beleggingsproducten. Met deze opleiding ben je goed voorbereid op een functie binnen een beursorderlijn of een afdeling die zich bezighoudt met het uitvoeren, ontvangen of door­geven van beleggingen.

Opleiding Beleggen

Welke beleggingen zijn geschikt? Hoeveel risico wil een klant lopen? Dat zijn vragen die jij als financieel adviseur goed weet te beantwoorden. Tijdens de Opleiding Beleggen krijg je inzicht in de basisbeginselen van beleggen en beleggingsproducten, de kansen en risico’s op korte en lange termijn en het belang van een risicoprofiel. Kortom, een ideale basisopleiding is de wereld van het beleggen.

Opleiding DSI Effectenhandelaar

Je weet alles over de effectenhandel en de onderliggende factoren voor  koersvorming. Je handelt binnen limieten voor fondsen, financiële organisaties of rechtstreeks in opdracht van cliënten. Als DSI effectenhandelaar ken jij de wettelijke kaders en de regelgeving en heb je de boeiendste baan die er is. De opleiding DSI Beleggingsadviseur bereidt je er perfect op voor.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000