Asset Management

Verdiep je in assetmanagement in deze korte en praktijkgerichte training

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze boeiende training Asset Management krijg je in korte tijd inzicht in het beheer van grotere vermogens van klanten. Je analyseert de mogelijke risico's en kosten en bent daardoor uitstekend in staat om te adviseren over beleggingen en investeringen. In deze training Asset Management verdiep je je in zowel het particuliere als het collectieve vermogensbeheer. Daarmee kun je uiteenlopende typen klanten van advies voorzien.

Doelgroep

Deze training Asset Management is ontwikkeld voor medewerkers van banken, verzekeraars en adviseurs die zich bezighouden met beleggingen en hun kennis over assetmanagement willen uitbreiden.

Doel en opzet

In deze korte training Asset Management ontwikkel je de kennis die nodig is om effectief vermogens te kunnen beheren. Zo doe je kennis op van vermogensbeheer en de vermogensbeheerders. Daarnaast verdiep je je in het beleggingsprofiel en leer je hoe het financiële product is opgebouwd: Welke risico's zijn er? En hoeveel rendement kan een investering opleveren? Door jouw kennis over uiteenlopende producten kun je je klant een optimale mix van aandelen en obligaties aanbevelen, waarbij je ook rekening houdt met onroerend goed en liquide middelen. Met jouw kennis van assetmanagement zorg je dat jouw klant ook in de toekomst voldoende middelen heeft.

De training wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor de docent voldoende aandacht voor je heeft. Met voorbeelden uit de praktijk maakt de docent de stof zeer toegankelijk.

Vooropleiding

We gaan ervan uit dat je kennis hebt op het gebied van beleggingen.

Studiebelasting en duur

De training duurt 2 dagen. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 10 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

 

Asset Management

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.