HBO Reputatiemanagement (klassikaal/virtual classrooms) (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Deze opleiding leert je identiteit en imago analyseren en deze tactisch en strategisch beïnvloeden. Thuis of klassikaal, inclusief vakliteratuur en begeleiding.

Studie informatie

  • Waardevolle toevoeging op je cv.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Identiteit en imago zijn essentieel voor iedere organisatie. Toch wordt er vaak niet voldoende geïnvesteerd in reputatiemanagement. Een gemiste kans! Hoe een bedrijf gezien wordt in de markt, bepaalt voor een groot deel het succes van communicatie- of marketingcampagnes.De korte opleiding HBO Reputatiemanagement biedt de kennis en vaardigheden om de identiteit en het imago van een bedrijf of organisatie te analyseren en verbetervoorstellen te doen. Ook maak je kennis met het belang van een sustainable corporate story als basis voor het gewenste imago. Waardevolle kennis voor iedere (toekomstige) communicatieprofessional!Met het diploma van het korte HBO-programma Reputatiemanagement toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar de HBO-bacheloropleiding Communication and multimedia design (CMD) vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 718,-
Examenkosten: € 98,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Reputatiemanagement (klassikaal/virtual classrooms) (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.