HBO Organiseren van bedrijfsprocessen (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Dit korte HBO-programma leert je de bedrijfsprocessen van je organisatie analyseren en beter organiseren. Incl. literatuur en begeleiding door professionals.

Studie informatie

  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
  • In korte tijd op HBO-niveau kennis van bedrijfsprocessen.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Het analyseren en in kaart brengen van bedrijfsprocessen kan veel opleveren. Door bedrijfsprocessen anders of beter te organiseren, kan er efficiënter worden gewerkt, kunnen besparingen worden gerealiseerd en bedrijfsresultaten worden geoptimaliseerd. Het is voor (toekomstige) managers dan ook van groot belang om kennis op dit gebied te hebben. Die kennis doe je op met de korte opleiding HBO Organiseren van bedrijfsprocessen.De opleiding gaat in verschillende deelgebieden en leert je de bedrijfsprocessen van je organisatie te analyseren. Daarbij wordt o.a. ingegaan op bedrijfssystemen, operations management, financiering en het innovatief vermogen van een organisatie. Het programma is sterk praktijkgericht. Je doet niet alleen de benodigde kennis op, maar leert deze meteen toepassen in diverse opdrachten. Daarbij krijg je begeleiding door ervaren professionals. Zo behaal je een optimaal leerrendement.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 2.868,-
Examenkosten: € 948,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Organiseren van bedrijfsprocessen (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.