Middle management

Wanneer je in het middle management werkt, vervul je een belangrijke rol binnen je organisatie. Je bent...

Lees verder >

Wanneer je in het middle management werkt, vervul je een belangrijke rol binnen je organisatie. Je bent namelijk de schakel tussen de directie en de medewerkers....

Lees verder >

Wanneer je in het middle management werkt, vervul je een belangrijke rol binnen je organisatie. Je bent namelijk de schakel tussen de directie en de medewerkers. Als sparringpartner voor deze verschillende...

Lees verder >

Middle management: 14 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (14)

HBO-programma vanaf Binnenkort beschikbaar STAP
Vakopleiding vanaf Binnenkort beschikbaar STAP
12 maanden MHBO vanaf € 4.113,- incl. BTW 4 varianten 9 locaties 1e startmoment: 25-09-2023 STAP
6 maanden Vakopleiding vanaf € 2.519,65 incl. BTW 4 varianten 8 locaties 1e startmoment: 11-12-2023

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Middle management

Wanneer je in het middle management werkt, vervul je een belangrijke rol binnen je organisatie. Je bent namelijk de schakel tussen de directie en de medewerkers. Als sparringpartner voor deze verschillende partijen heb je natuurlijk wel de juiste kennis en vaardigheden nodig. Zo is goed kunnen communiceren een absolute must. Daarom vind je op Opleiding.nl een uitgebreid aanbod opleidingen middle management van de beste opleiders van Nederland. Zo vind je altijd een opleiding die precies bij jou past.

Wat is middle management?

Ben je niet bekend met de term middle management? Dat is niet zo gek. Over het algemeen wordt deze term namelijk helemaal niet gebruikt en wordt er gewoon over management gesproken. Maar wat is middle management nu precies? Kort gezegd is middle management het management in de middenlaag van de organisatie. Vanuit die rol behartig je zowel de belangen van het hoger management als van de medewerkers. Hiervoor moet je de organisatie goed kennen en een goede sparringpartner zijn. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook onmisbaar voor de middle manager.

Vind de juiste opleiding middle management

Op Opleiding.nl vind je een uitgebreid aanbod aan opleidingen middle management op elk niveau. Zo vind je altijd de opleiding die precies bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een opleiding HBO Middle Management of MHBO Middle Management. Wil je liever in korte tijd je vaardigheden als middle manager versterken? Dan is het versnelde programma Middle Management - Kort en intensief misschien iets voor jou. Of werk vanuit huis aan jouw managementvaardigheden met de online training Middle Management.

Specialiseer je in middle management

Middle management is een breed vakgebied en biedt dan ook volop mogelijkheden om je verder te specialiseren. Ook daarvoor vind je op Opleiding.nl de juiste opleidingen. Hieronder noemen we een aantal mogelijkheden:

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze opleidingen middle management? Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.