Sportmanagement

De mondiale sportindustrie is een dynamische wereld met grote belangen en spectaculaire evenementen....

Lees verder >

De mondiale sportindustrie is een dynamische wereld met grote belangen en spectaculaire evenementen. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid,...

Lees verder >

De mondiale sportindustrie is een dynamische wereld met grote belangen en spectaculaire evenementen. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, ticketing en omgaan met fans gaan hand in hand...

Lees verder >

Sportmanagement: 12 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (12)

2 maanden Trainingen vanaf € 299,- incl. BTW E-learning STAP
3 maanden Trainingen vanaf € 2.312,55 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 04-10-2024 STAP
12 maanden Trainingen vanaf € 1.282,- incl. BTW STAP

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Sportmanagement

De mondiale sportindustrie is een dynamische wereld met grote belangen en spectaculaire evenementen. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, ticketing en omgaan met fans gaan hand in hand met de laatste technologische ontwikkelingen. Niet voor niets zijn onze opleidingen up-to-date en state-of-the-art en bereiden we jou voor op een mooie baan in deze boeiende wereld.

Trends & ontwikkelingen

De mondiale sportindustrie is een wereld waar grote belangen en grote bedragen elkaar ontmoeten. Sponsoring, uitzendrechten of organisatie; de professionalisering zet snel door en daar liggen grote kansen voor mensen met kennis van zaken.

Sportevenementen wereldwijd, en dus ook de organisatie ervan, maken de laatste jaren grote veranderingen door. Deze veranderingen worden veelal ingezet door de achterliggende technologie die verschillende functies heeft veranderd.

Denk bijvoorbeeld aan veiligheid; zeker na de aanslagen in Stade de France in Parijs, waardoor beveiliging van evenementen nu vraagt om ‘location-based social media monitoring’ om te zien welke dreiging er mogelijk aanwezig is.

Maar ook onderwerpen als ticketverkoop, waarbij de smartphone een grote rol speelt, of  duurzaamheid, personeelstrainingen en omgaan met de fans spelen een grote rol in een sportwereld die constant verandert.
Is dit een wereld die jou aanspreekt en waar jij een voorloper in wilt zijn, dan hebben wij de opleidingen die jou voorbereiden op je rol.

Populaire opleidingen binnen Voeding zijn:

 

HBO Bachelor Sportmanagement

Wil jij een toekomst in de spectaculaire wereld van sportmanagement? Dan is het zaak om alles te weten over de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied. Daarnaast worden er uiteraard ook beleidsmatige en organisatorische kwaliteiten van je verwacht. Tijdens de opleiding HBO Bachelor Sportmanagement wordt je op praktische wijze, aan de hand van boeiende cases, ingewijd in deze wereld.

MBO Coordinator Sport, Bewegen en Gezondheid niveau

Leer alles over de belangrijkste thema’s rond sport en bewegen zoals coaching, voeding en het organiseren van wedstrijden en toernooien. Met deze opleiding bereid je je voor op een leuke baan bij een sportvereniging, fitnesscentrum, buurtvereniging of een andere maatschappelijke organisatie. De kennis die je aangereikt krijgt tijdens de opleiding kun je al snel in de praktijk brengen.

MBO Sportorganisatie en Evenementen

Wil jij sportevenementen organiseren op professioneel niveau, dan worden er heel wat kwaliteiten van je gevraagd. Organisatie, planning, een draaiboek maken. Tijdens deze praktisch gerichtte opleiding leer je alles dat je nodig hebt en kun je eventueel makkelijk doorstromen naar verschillende erkende sportopleidingen op MBO-niveau 4.