Sportmanagement

De mondiale sportindustrie is een dynamische wereld met grote belangen en spectaculaire evenementen. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid,...

Lees verder >

De mondiale sportindustrie is een dynamische wereld met grote belangen en spectaculaire evenementen. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, ticketing en omgaan met fans gaan hand in hand met de laatste technologische ontwikkelingen. Niet...

Lees verder >

De mondiale sportindustrie is een dynamische wereld met grote belangen en spectaculaire evenementen. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, ticketing en omgaan met fans gaan hand in hand met de laatste technologische ontwikkelingen. Niet voor niets zijn onze opleidingen up-to-date en state-of-the-art en bereiden we jou voor op een mooie baan in...

Lees verder >

Sportmanagement: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Sportmanagement

De mondiale sportindustrie is een dynamische wereld met grote belangen en spectaculaire evenementen. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, ticketing en omgaan met fans gaan hand in hand met de laatste technologische ontwikkelingen. Niet voor niets zijn onze opleidingen up-to-date en state-of-the-art en bereiden we jou voor op een mooie baan in deze boeiende wereld.

Trends & ontwikkelingen

De mondiale sportindustrie is een wereld waar grote belangen en grote bedragen elkaar ontmoeten. Sponsoring, uitzendrechten of organisatie; de professionalisering zet snel door en daar liggen grote kansen voor mensen met kennis van zaken.

Sportevenementen wereldwijd, en dus ook de organisatie ervan, maken de laatste jaren grote veranderingen door. Deze veranderingen worden veelal ingezet door de achterliggende technologie die verschillende functies heeft veranderd.

Denk bijvoorbeeld aan veiligheid; zeker na de aanslagen in Stade de France in Parijs, waardoor beveiliging van evenementen nu vraagt om ‘location-based social media monitoring’ om te zien welke dreiging er mogelijk aanwezig is.

Maar ook onderwerpen als ticketverkoop, waarbij de smartphone een grote rol speelt, of  duurzaamheid, personeelstrainingen en omgaan met de fans spelen een grote rol in een sportwereld die constant verandert.
Is dit een wereld die jou aanspreekt en waar jij een voorloper in wilt zijn, dan hebben wij de opleidingen die jou voorbereiden op je rol.

Populaire opleidingen binnen Voeding zijn:

 

HBO Bachelor Sportmanagement

Wil jij een toekomst in de spectaculaire wereld van sportmanagement? Dan is het zaak om alles te weten over de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied. Daarnaast worden er uiteraard ook beleidsmatige en organisatorische kwaliteiten van je verwacht. Tijdens de opleiding HBO Bachelor Sportmanagement wordt je op praktische wijze, aan de hand van boeiende cases, ingewijd in deze wereld.

MBO Coordinator Sport, Bewegen en Gezondheid niveau

Leer alles over de belangrijkste thema’s rond sport en bewegen zoals coaching, voeding en het organiseren van wedstrijden en toernooien. Met deze opleiding bereid je je voor op een leuke baan bij een sportvereniging, fitnesscentrum, buurtvereniging of een andere maatschappelijke organisatie. De kennis die je aangereikt krijgt tijdens de opleiding kun je al snel in de praktijk brengen.

MBO Sportorganisatie en Evenementen

Wil jij sportevenementen organiseren op professioneel niveau, dan worden er heel wat kwaliteiten van je gevraagd. Organisatie, planning, een draaiboek maken. Tijdens deze praktisch gerichtte opleiding leer je alles dat je nodig hebt en kun je eventueel makkelijk doorstromen naar verschillende erkende sportopleidingen op MBO-niveau 4.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000