Beleggen voor beginners (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De cursus Beleggen voor beginners maakt je stap voor stap wegwijs in de wereld van beleggen. Van aandelen tot cryptocurrencies.

Studie informatie

  • Leer in korte tijd succesvol beleggen.
  • Zeer praktijkgerichte en actuele cursus.
  • Inclusief lesmateriaal.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Wil je leren hoe je verstandig kunt beleggen? Kies dan voor de cursus Beleggen voor beginners van de LOI. De rente op een spaarrekening is tegenwoordig zo goed als nihil. Het is daarom slim om te overwegen een kapitaaltje op te bouwen door zelf te beleggen. Op de beurs zijn immers hoge rendementen te behalen. Er zijn echter ook risico’s. Deze beleggingscursus maakt je wegwijs in de wereld van beleggen. De cursus besteedt onder meer aandacht aan de verschillende soorten beleggingen, het inschatten van risico’s en het verkleinen van risico’s, de weg vinden in de grote hoeveelheid online beleggingsplatforms en de opkomst van cryptocurrencies. Ook wordt besproken hoe je aan informatie over de markt en de beurs komt. De cursus Beleggen voor beginners biedt in korte tijd voldoende basiskennis om voor jezelf te bepalen wat voor belegger je bent, hoeveel risico je wilt nemen en hoe je een beleggingsportefeuille samenstelt.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 228,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Beleggen voor beginners (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.