Actualiteitendag Wmo

Je kennis up-to-date

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken wat betreft de Wmo? Dan is deze actualiteitendag iets voor jou. Tijdens deze bijeenkomst komen tal van onderwerpen uitgebreid aan de orde. Deze onderwerpen worden bepaald door de actualiteit van het moment van uitvoering. Hetzelfde geldt voor wijzigingen in regelgeving en uitvoering.

Jouw resultaat

Tijdens deze actualiteitendag word je op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en wijzigingen in regelgeving en jurisprudentie. Maar belangrijker nog: je weet welke consequenties dit heeft voor de praktijk en de uitvoering van je taken en verantwoordelijkheden. Bovendien kun je ervaringen uitwisselen met collega’s en professionals uit het werkveld.

Doelgroep

Je bent Wmo-consulent, beleidsmedewerker Wmo, kwaliteitsmedewerker of op een andere manier betrokken bij de Wmo-uitvoering.

Aanpak

In korte tijd wordt je kennis volledig up-to-date gebracht omtrent de wijzigingen en ontwikkelingen op het gebied van de Wmo. Je docent behandelt de actualiteit en geeft praktische tips en voorbeelden. Er is voldoende gelegenheid voor het bespreken van vragen en casuïstiek.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

 

Actualiteitendag Wmo

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.