Master

Masteropleidingen

Wil je je verder verdiepen in je vakgebied en zo een breder inzicht krijgen? Met een Masteropleiding versterk je je kennis en inzicht...

Lees verder >

Masteropleidingen

Wil je je verder verdiepen in je vakgebied en zo een breder inzicht krijgen? Met een Masteropleiding versterk je je kennis en inzicht op het hoogste niveau. Je wordt zo een expert in je discipline. Met een Masteropleiding geef je je...

Lees verder >

Masteropleidingen

Wil je je verder verdiepen in je vakgebied en zo een breder inzicht krijgen? Met een Masteropleiding versterk je je kennis en inzicht op het hoogste niveau. Je wordt zo een expert in je discipline. Met een Masteropleiding geef je je carrière een boost!
Je kunt kiezen voor een erkende Masteropleiding, korter Masterprogramma of losse Masterclass....

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Master

Masteropleidingen

Wil je je verder verdiepen in je vakgebied en zo een breder inzicht krijgen? Met een Masteropleiding versterk je je kennis en inzicht op het hoogste niveau. Je wordt zo een expert in je discipline. Met een Masteropleiding geef je je carrière een boost!
Je kunt kiezen voor een erkende Masteropleiding, korter Masterprogramma of losse Masterclass. De opleidingen zijn zo ontwikkeld en georganiseerd dat je ze goed kunt combineren met je baan. En ze worden allemaal in het Nederlands gegeven. 

Kies voor een praktijkgerichte Master

Met een Masteropleiding verbreed je je kennis, waardoor je diepgaander inzicht in je vakgebied krijgt. De Masters van de opleiders achter Opleiding.nl zijn gericht op de praktijk. Ze zijn ontwikkeld voor werkenden, waarbij je meteen leert hoe je de kennis in de praktijk toepast.

Je kunt een Masteropleiding volgen als je een HBO Bachelor of universitaire Bachelor hebt afgerond. Heb je niet de juiste vooropleiding maar wel het niveau, dan kun je starten met een Masterclass. Maar maak je een 21+ toets dan zou je ook direct kunnen instromen in een volledige Master. Op basis van die toets wordt beoordeeld of je toelaatbaar bent. Houd er rekening mee dat er per opleiding aanvullende eisen kunnen gelden. Soms moet je een overbruggingsprogramma afronden, voordat je de gewenste Master kunt volgen.

Masteropleiding naast je werk volgen?

Werk en privé combineren met het volgen van een Masteropleiding? Je kunt kiezen uit dag-, avond- of weekendopleidingen op verschillende locaties door heel Nederland. Wil je liever zelfstandig studeren waar en wanneer jij wilt, dan kan dat ook. Je vindt alle mogelijkheden op Opleiding.nl.

Masteropleidingen zijn veelal opgebouwd uit meerdere, losse Masterclasses die je afzonderlijk kunt volgen en afronden. Je bent daardoor flexibel wat betreft studieplanning en studieduur.

Erkende deeltijd Masteropleidingen

Bijna alle Masters van de opleiders achter Opleiding.nl zijn officieel erkend door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Je bent dus verzekerd van hoge kwaliteit van de opleiding. En van internationale erkenning na het behalen van het erkende getuigschrift. Je versterkt hiermee je waarde op de arbeidsmarkt.

Professional Master: thema centraal

Naast de volledige Masteropleidingen zijn er ook Professional Masters. Dit zijn kortere programma’s rondom een bepaald thema, zoals Online marketing en Social media, Projectleiderschap, Business engineering, HRM, Psychologie of Controlling. Wanneer je alsnog een volledige Masteropleiding wilt volgen, kun je de voltooide Professional Master inbrengen en zo je studieduur verkorten.

Als je je snel op Masterniveau wilt ontwikkelen en je cv wilt versterken in een bepaald onderwerp, dan is een Professional Master dus een goede keuze. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om kennis te maken met de Masteropleiding als je nog niet zeker weet of je een volledige opleiding wilt volgen.

Masterclasses: kort en krachtig

Masteropleidingen zijn opgebouwd uit meerdere losse Masterclasses. Deze Masterclasses kan je ook los volgen en afronden met een diploma. Dit is erg interessant als je je op Masterniveau in een bepaald thema wilt verdiepen, maar nog niet toe bent aan een langer opleidingstraject. De gevolgde Masterclasses kun je later alsnog inbrengen in een Professional Master of volledige Masteropleiding.

Je kunt kiezen uit Masterclasses over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld Business intelligence en Big data, Cloud, Beleidsontwikkeling, Riskmanagement, Financial accounting, Verandermanagement of Vastgoedmanagement.
 
Verdiep je inzicht en versterk je cv met een Masteropleiding, Professional Master of Masterclass. Start een van de opleidingen of programma’s en behaal de internationaal erkende titel Master of een ander zeer gewaardeerd diploma! Kies hierboven je vakgebied.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000